Birgitte Klee Burton

Overlæge, speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, ph.d.

Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2001 og har arbejdet med børn og unge gennem mit kliniske virke i pædiatrien og siden 2007 i børne- og ungdomspsykiatrien. Jeg har været overlæge ved børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Hovedstadens Psykiatri og i Region Sjælland både på sengeafsnit og i ambulatoriet. Udover mit kliniske virke har jeg forsket i, hvordan opvækst og arvelige forhold påvirker hinanden i relation til psykisk sundhed hos børn og unge, som er født af en forælder med psykisk sygdom som skizofreni eller bipolar lidelse. Det er specielt den motorisk udvikling og samspillet med kognition og psykiske symptomer, som har været mit forskningsfelt både som ph.d. studerende og som postdoc. Jeg har været klinisk lektor ved Københavns Universitet, undervist og eksamineret kommende læger i børne- og ungdomspsykiatri.

Faglige interesseområder

Jeg er engageret i at få børn og unge i trivsel og på rette udviklingsvej. Dette i et tværfagligt samarbejde med forældre, barnet, skolepsykolog, lærere og kommune. Ved at udrede styrker og vanskeligheder og hjælpe barnet/den unge og dennes familie til at få indsigt og vha. behandling, kan dette facilitere at vanskelighederne ikke spænder ben for et godt børne- eller ungdomsliv. Jeg har bred erfaring med at udrede og behandle depression, angst, spiseforstyrrelser, autisme, ADHD, adfærdsforstyrrelser, OCD og psykoser.

Ansvarsområder

I Aleris PP arbejder jeg med udredning, diagnostik og behandling herunder psykoedukation, medicinsk behandling, støttende samtaler og terapi (narrativ og mentaliseringsbaseret).

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495