Oplæg og kompetenceudvikling

Ny viden og faglig erfaring kan gøre en stor forskel i ens daglige arbejde. Uanset, hvor du er i organisationen, er din faglige udvikling vigtig. Vi tilbyder både oplæg, korte kurser og længere uddannelsesforløb, hvor I får mulighed for at arbejde i dybden med de udvalgte temaer. Indholdet tager udgangspunkt i jeres arbejdsliv og de udfordringer og spørgsmål, I som medarbejdere sidder med i det beskæftigelsesrettede arbejde. 

Skriv til os og hør mere

Eksempler på efterspurgte kompetenceudviklingsforløb:​

Bliv bedre rustet fagligt og personligt med kompetenceudvikling

Sagsbehandlere og jobvejledere spiller en vigtig rolle, når beskæftigelsesindsatsen skal lykkes. Det stiller krav til viden og kompetencer hos den enkelte medarbejder i jobcentret. Aleris PP's handlingsorienterede kurser og uddannelser giver jer kompetencerne til at indgå i relationen med borgere med psykiske helbredsudfordringer og til at blive rustet til det daglige arbejde – både fagligt og personligt.​

I får:

  • Viden om og forståelse af psykiske diagnoser og de udfordringer, de kan medføre i en jobindsats
  • Viden om, hvordan I skaber progression og udvikling for den enkelte borger
  • Metoder til at arbejde med motivation og ejerskab hos borgeren
  • Faglig udvikling og konkrete redskaber til en målrettet og ensartet indsats
  • ​Strategier til at stå godt i det daglige arbejde
  • Øget arbejdsglæde og produktivitet
  • En arbejdsplads, hvor dygtige mennesker søger hen

Hvem underviser jer?

Faglighed gør en forskel. Derfor varetages alle vores oplæg og kompetenceudviklingsforløb af vores psykologer og psykiatere. Alle vores undervisere har erfaring med at samarbejde med jobcentre og stor viden om og erfaring med psykiatri og psykisk sårbare borgere.

Sted

Alle vores oplæg og undervisningsforløb kan afholdes hos jer i jobcentret eller i Aleris PP's lokaler i København, Aarhus, Esbjerg eller Vejle. Det er også en mulighed at holde forløbene helt eller delvist digitalt. 

Vi tilbyder også:

citat-start-groen-final Det har været meget brugbart at få mere konkret viden om psykiske sygdomme og om, hvordan vi kan gå bedre til borgere i indsats med psykiske lidelser. Særligt har det været interessant at få redskaber om psykoedukation, som jeg kan bruge i det daglige arbejde. citat-slut-groen-final

- Kursusdeltager

Skal vi også hjælpe jer?

Skriv til os for at høre mere om, hvordan I kan styrke indsatsen for psykisk sårbare borgere.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere.
​Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har kun positiv feedback omkring samarbejdet med Aleris PP. Det har gjort en kæmpe forskel for de borgere, der har været i forløb. Det er enormt positivt, at psykologerne handler hurtigt i forhold til psykiatrisk afklaring, og at de henvender sig personligt til egen læge for at få behandlingsforløb igangsat hurtigst muligt.

​Desuden har jeg oplevet en ændring i borgerens egen tro på egne evner på arbejdsmarkedet, og en ændret indstilling til nødvendigheden af og potentialerne ved arbejdsafklaring.”

Anita

”Jeg har haft rigtig stor gavn af timerne hos min psykolog i Aleris PP. Hun har ramt mit behov for medfølelse, gode teknikker og spark i bagdelen 😊”

Anita Engdahl, uddannelseskonsulent, Roskilde Stift

”1000 tak for dagen! Kursusdeltagerne har tilkendegivet, at de lærte meget nyt både om håndtering af overbelastning, og om hvordan man som leder håndterer den slags. Flere af kursusdeltagerne har virkelig fået lyst til og mod på at arbejde videre med området.”

Kursusdeltager, KAP-H

”Engageret underviser, der er god til at mobilisere forsamlingen i dialog. Rigtig fagligt stærkt og konkret. Super ping-pong og gode, konstruktive dialoger.”​

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”​

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495