Få hurtig hjælp hos erfarne børnepsykologer
​og børnepsykiatere

Vi tilbyder udredning og behandling af bl.a. ADHD, autisme, angst og mistrivsel i København og Vejle.

Psykologisk og psykiatrisk behandling

- sådan hjælper vi børn og unge​

​Hvert tiende barn oplever psykiske udfordringer i løbet af opvæksten. For nogle er det forbigående, men for andre går det ikke over af sig selv. Som forælder bliver man naturligvis bekymret, hvis man oplever, at ens barn ikke trives.

Det er vigtigt at vide, at langt de fleste får det godt igen med den rette hjælp. Vores team af børnepsykologer og børnepsykiatere kan hjælpe med at udrede og afklare, hvad der er årsagen bag barnets eller den unges symptomer, og tilbyde den behandling, som hjælper bedst muligt - uanset om problemstillingen er af mildere eller mere alvorlig karakter. 

Vi hjælper børn og unge mellem 6 og 17 år i vores klinikker i Gentofte nær Købehavn og i Vejle. 

Vi tilbyder udredning og behandling for:

​Skræddersyet hjælp hos en børnepsykiater eller en børnepsykolog

Alle børn og unge er forskellige, og derfor er der behov for individuel tilpasset hjælp, hvis dit barn oplever psykisk mistrivsel. Når I kommer hos os, sætter vi barnet i centrum og fokuserer på at hjælpe jer som en familie. I bliver mødt af en psykiater eller en psykolog, som er specialiseret i at hjælpe børn og unge. Vi har et stærkt tværfagligt samarbejde mellem psykologer og psykiatere, som betyder, at I altid vil møde den bedste behandling. 

Når I kontakter os, hjælper vi jer med at finde ud af, om I skal se en psykolog eller en psykiater. Første gang, I besøger os, har vi en indledende samtale, hvor vi gennemgår problemstillingen og jeres ønsker til forløbet. Sammen planlægger vi det videre forløb. 

Book tid til en indledende samtale

 

Hvad er forskellen på en børnepsykolog og en børnepsykiater?

En børnepsykolog er specialiseret i at hjælpe børn og unge under 18 år. Psykologen kan hjælpe barnet og familien med at forstå de mentale udfordringer gennem samtale og terapi og udvikle gode strategier til at håndtere det, som er svært. Derudover har alle vores børnepsykologer specialviden om psykiatri, og mange er uddannet i at teste og udrede for psykiatriske lidelser i tæt samarbejde med vores børnepsykiatere.

Børnepsykiatere er læger, der specialiserer sig i mental sundhed hos børn og unge. De bruger deres medicinske viden og ekspertise til at afklare, hvad der er på spil, og finde de bedste behandlingsmuligheder. Psykiatere kan stille en diagnose og ordinere medicin, hvis det er nødvendigt.

Begge fagfolk spiller en vigtig rolle i vores mentale helbred, og det giver rigtig god mening at kombinere deres indsats. I Aleris PP arbejder psykologer og psykiatere tæt sammen på både voksen- og børneområdet. For dig som patient betyder det, at vi kan tilbyde den mest effektive behandling, uanset om du kommer med lettere eller mere alvorlig mental mistrivsel.​​

Forældrerådgivning - bliv klædt på til at hjælpe dit barn

Som forælder bliver man bekymret, hvis ens barn ikke trives, og der kan følge mange tanker og spørgsmål med, når ens barn fx er i skolevægring eller får en diagnose. 

Vi tilbyder forældrerådgivning, hvor I får professionel sparring om de udfordringer, I oplever omkring barnet og hjælpe til, hvordan I bedst støtter barnet i hverdagen. 


Læs mere om forældrerådgivning

citat-start-groen-final Efter 6 år med psykolog og socialrådgiver ved 24-7, Cool, Cool Kids, julemærkehjem og meget mere landede vi hos jer, og først da gik det fremad. Så selvfølgelig vil vi anbefale jer. Vi har haft små to timers kørsel hver vej til nærmeste klinik. Men det har bestemt været det værd. citat-slut-groen-final

- Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

Mød din behandler

I Aleris PP er vi mere end 150 psykologer og psykiatere - og vi har også en behandler, der matcher dig og dit behov. ​

Mød vores børneteam i København

Mød vores børneteam i Vejle

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Efter 6 år med psykolog og socialrådgiver ved 24-7, Cool, Cool Kids, julemærkehjem og meget mere landede vi hos jer, og først da gik det fremad. Så selvfølgelig vil vi anbefale jer. Vi har haft små to timers kørsel hver vej til nærmeste klinik. Men det har bestemt været det værd.”​

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra PPclinic, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Tanja, Facebook

”Kan varmt anbefales. Jeg har været hos en børne- og ungdomspsykiater
​i Gentofte og har fået den bedste hjælp."

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495