Har du mistanke om, at du lider af en personlighedsforstyrrelse?

Vores psykologer og psykiatere kan hjælpe dig til at få et godt og stabilt liv uanset diagnose.

​Udredning og behandling af personlighedsforstyrrelser

Vores team af psykologer og psykiatere har stor erfaring med at udrede og behandle personlighedsforstyrrelser og kan hjælpe dig med at nuancere din tankegang og skabe en hverdag i balance.

Når du bestiller tid, hjælper vi dig med at vurdere, om du skal ses af en psykolog eller en psykiater. Mange kan have gavn af et kombineret forløb med både psykolog og psykiater.

Diagnosticering af personlighedsforstyrrelser

Der findes forskellige typer personlighedsforstyrrelser, og de kan komme til udtryk på forskellige måder. Fælles for dem er, at de påvirker relationen til andre mennesker. Har du en personlighedsforstyrrelse, vil din tankegang ofte være ret unuanceret, og det kan give en uhensigtsmæssig adfærd i både i dit privatliv og i dit arbejdsliv.

Med nogle personlighedsforstyrrelser er det svært for den enkelte selv at se og erkende, at noget ikke er, som det bør være. Derfor begynder al behandling med en grundig udredning, så vi får klarhed over din situation, og hvad der er på spil hos dig.

Behandling af personlighedsforstyrrelser

Når du er blevet udredt og afklaret om din tilstand, taler vi sammen om dine ønsker for behandlingen, der primært består af samtaleterapi. Hvis situationen kræver det, kan behandlingen kombineres med medicin for at opnå den mest gavnlige effekt. Den vurdering kræver en erfaring og specialviden, som vores psykiatere​ har.

Du får kontrol over dig selv

Vi inddrager forskellige terapeutiske retninger og tager altid udgangspunkt i den situation, du står i. Under behandlingen lærer du dine mønstre at kende, og du bliver bedre til at styre impulser, regulere følelser og sætte dig i andres sted. Du lærer en række metoder, som kan hjælpe dig med at agere mere hensigtsmæssigt i forskellige situationer. På den måde vil du opleve at få en større kontrol over dig selv og et bredere arsenal af reaktioner, følelser og handlinger, som kan skabe mere stabilitet både privat og arbejdsmæssigt.

Hvad er en personlighedsforstyrrelse?

Personlighedsforstyrrelse betyder, at der er afvigelser i personligheden. Det vil sige, at der er noget ved den måde, din personlighed er sat sammen på, som kræver professionel behandling. Borderline er den mest kendte type personlighedsforstyrrelse.

Tegn på personlighedsforstyrrelser

  • Sort/hvid tankegang
  • Opfarende
  • Impulsstyret
  • Ekstrem positiv
  • Ekstremt negativ
  • Svært ved at sætte sig i andres sted
  • Svært ved at regulere sine følelser

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495