Livskrise, tristhed eller manglende motivation?​

​Vores erfarne psykologer er klar til at hjælpe dig med det, som fylder hos dig.

Tal med en psykolog

Psykologhjælp med de rette redskaber​


Alle mennesker er forskellige, og der kan være mange årsager til at tale med en psykolog. Nogle kommer med kendte diagnoser som stress, angst eller depression. Andre med et konkret problem i privatlivet eller på jobbet, som de ønsker hjælp til at forstå og håndtere. Nogle oplever, at de mistrives uden at kunne sætte en finger på årsagen. 

Uanset hvad du kæmper med, kan vores psykologer hjælpe dig. Alle vores psykologer har bred erfaring med terapi og de har derudover psykiatrisk specialviden, som betyder, at de er dygtige til at finde ud af, hvorfor du ikke har det godt, og hvad der skal til for, at du får det bedre.​

Vi tilbyder psykologhjælp i vores klinikker i København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning og Vejle eller online hjemme fra din egen stue.

Se alle vores behandlingsområder her

Sådan foregår samtaler hos en psykolog

Når du er i forløb med en psykolog i Aleris PP, får du en bedre forståelse af dig selv og dine behov og lærer at håndtere de udfordringer, du oplever, på en mere hensigtsmæssig måde.

Gennem samtaler og øvelser får du viden om psykologiske sammenhænge og blive trænet i konkrete redskaber, som du kan tage med videre.

Et samtaleforløb hos en psykolog begynder med en indledende samtale, hvor I taler om dine livsomstændigheder og aktuelle vanskeligheder, og sammen lægger I en plan for forløbet. Efter hver session aftaler du den næste tid med psykologen. ​

Få konkrete råd og redskaber med veldokumenterede metoder

​Vores tilgang er eksistentialistisk, og det betyder, at vi kigger på hele din livssituation og finder den metode og behandling, som passer bedst til dig.

Vores psykologer arbejder med veldokumenterede metoder som Kognitiv adfærdsterapi (KAT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Vi trækker også på andre terapeutiske retninger som fx Compassion Focus Therapy (CFT) og Metakognitiv terapi. Samtalerne og metoderne tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Mød vores psykologer

Hvad kan en psykolog hjælpe dig med?

  • Konkrete redskaber og værktøjer til at kunne træffe beslutninger, som er gode for dig
  • Genfinde tabt motivation - og lære dig at fastholde motivationen
  • Finde roden bag dine adfærdsændringer. Er du fx begyndt at trække dig fra sociale arrangementer, og ved du ikke helt hvorfor?
  • Lære dig at se bort fra de krav, andre stiller til dig, og navigere ud fra dine egne værdier - ikke andres forventninger til dig
  • Hjælpe til at give din selvrealisering (det, man kalder selvtillid) et boost
  • Hjælpe til at styrke din selvaccept (det, man kalder selvværd)

citat-start-groen-final Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykologisk eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er PPclinic et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

PPclinic har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv. citat-slut-groen-final

- Othilde, Trustpilot​

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

”Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykologisk eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv.”

Birgitte, henvist via sin sundhedsforsikring

”Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

Jeg bliver i et trygt miljø guidet igennem opdagelserne, som jeg oplever, psykologen faciliterer og ikke dikterer (har haft uheldige oplevelser andre steder!) – så det er tydeligt at mærke, der spilles på min banehalvdel.”

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen. Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Anita

”Jeg har haft rigtig stor gavn af timerne hos min psykolog i Aleris PP.

​Hun har ramt mit behov for medfølelse, gode teknikker og spark i bagdelen 😊”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495