Vi har tid til dig 

- kontakt os i dag

Bestil tid i klinikken

Hos Aleris PP er du i trygge hænder. Du kan få hurtig hjælp hos vores psykologer og psykiatere på vores klinikker rundt om i landet.

Når du booker tid, hjælper vi dig med at finde den rette behandler og komme godt i gang med dit forløb.​ Vores sekretærer sidder parat til at svare på dine spørgsmål. 

Telefontiden er mandag-fredag mellem kl. 9 - 15.

Book tid på 3637 2800

Afbud

Afbud til klinikken skal meldes på telefon 3637 2800 senest dagen før inden kl. 15. 

Ved forsinket afbud eller ved udeblivelse fakturerer vi for den reserverede tid. Vær opmærksom på, at dette også gælder, hvis du er henvist af et pensions- eller forsikringsselskab.

Du får den rette hjælp hos os

Book tid hos psykiater

I vores klinikker i København, Aarhus, Vejle og Esbjerg tilbyder vi tid til udredning eller konsultation hos vores psykiatere og specialiserede psykologer.​ 

Book tid hos psykolog

Vi tilbyder psykologsamtaler hos erfarne psykologer i alle vores afdelinger rundt om i landet.​ 

Book tid til børn og unge

I København og Vejle kan du booke tid til dit barn under 18 år eller til forældresparring hos vores børnepsykologer og børnepsykiatere.

Book tid hos online psykolog

Med få klik kan du komme i kontakt med en erfaren psykolog via din smartphone, tablet eller computer - alle dage hele året, også når andre holder lukket. Vi har ingen ventetid.

Du skal være fyldt 15 år for at kunne benytte dig af online psykolog. Udredning for fx ADHD eller autisme foregår som fysisk konsultation. Book tid online.

Har du spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe dig. 

Få svar på ofte stillede spørgsmål  i vores FAQ, eller ring til vores sekretærer på telefon ​3637 2800​ alle hverdage mellem kl. 9 - 15.

Find svar på dine spørgsmål

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495