Dækker min forsikring?

De fleste danskere er dækket af en eller flere forsikringer, som enten er tegnet privat eller gennem arbejdspladsen. I mange tilfælde dækker dine forsikringer udgifter til udredning eller behandling hos enten en psykolog eller en speciallæge i psykiatri. Aleris PP samarbejder med en lang række forsikrings- og pensionsselskaber. Læs mere om dine muligheder her.

Brug din sundhedsforsikring til samtaler hos psykolog eller psykiater

Har du en sundhedsforsikring, der dækker behandling hos psykolog eller psykiater, kan du i mange tilfælde bruge den hos Aleris PP. Vi anbefaler, at du kontakter dit forsikringsselskab for at få oplyst, om din sundhedsforsikring dækker udgifterne til et behandlingsforløb hos os.​​ Er vi ikke en fast del af det begrænsede netværk, dit forsikringsselskab bruger, kan man oftest bede om at blive henvist til os alligevel.

Dækning gennem øvrige forsikringer

​Har du en forsikring mod tab af erhvervsevne eller en ulykkesforsikring, og har du gennem​ længere tid været uarbejdsdygtig på grund af psykiske helbredsproblemer, kan du kontakte dit forsikrings- eller pensionsselskab og høre om mulighederne for at få dækket psykologisk eller psykiatrisk udredning eller behandling i Aleris PP.

​Derudover vil din private ulykkesforsikring eller indboforsikring i nogle tilfælde kunne dække psykolog- eller psykiatersamtaler. Har du været udsat for en pludseligt opstået hændelse eller påvirkning på din arbejdsplads, vil din arbejdsgivers lovpligtige arbejdsskadeforsikring i nogle tilfælde kunne benyttes. Denne forsikring dækker i nogle tilfælde også psykiske skader, der f.eks. opstår som følge af trusler, ulykker eller andre traumatiske hændelser, der sker på arbejdet. Kontakt dit pensions- eller forsikringsselskab for at høre om mulighederne.​

Har du spørgsmål?

Vi anbefaler, at du kontakter dit pensions- eller forsikringsselskab for at høre om mulighederne for dækning. Du kan også kontakte klinikken og få svar på dine spørgsmål og booke tid til en samtale. 

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495