Dækker min forsikring?

De fleste danskere er dækket af en eller flere forsikringer, som enten er tegnet privat eller gennem arbejdspladsen. I mange tilfælde dækker dine forsikringer udgifter til udredning eller behandling hos enten en psykolog eller en speciallæge i psykiatri. Aleris PP samarbejder med en lang række forsikrings- og pensionsselskaber. Læs mere om dine muligheder her.

Brug din sundhedsforsikring til samtaler hos psykolog eller psykiater

Har du en sundhedsforsikring, der dækker behandling hos psykolog eller psykiater, kan du i mange tilfælde bruge den hos Aleris PP. Vi anbefaler, at du kontakter dit forsikringsselskab for at få oplyst, om din sundhedsforsikring dækker udgifterne til et behandlingsforløb hos os.​​ Er vi ikke en fast del af det begrænsede netværk, dit forsikringsselskab bruger, kan man oftest bede om at blive henvist til os alligevel.

Dækning gennem øvrige forsikringer

​Har du en forsikring mod tab af erhvervsevne eller en ulykkesforsikring, og har du gennem​ længere tid været uarbejdsdygtig på grund af psykiske helbredsproblemer, kan du kontakte dit forsikrings- eller pensionsselskab og høre om mulighederne for at få dækket psykologisk eller psykiatrisk udredning eller behandling i Aleris PP.

​Derudover vil din private ulykkesforsikring eller indboforsikring i nogle tilfælde kunne dække psykolog- eller psykiatersamtaler. Har du været udsat for en pludseligt opstået hændelse eller påvirkning på din arbejdsplads, vil din arbejdsgivers lovpligtige arbejdsskadeforsikring i nogle tilfælde kunne benyttes. Denne forsikring dækker i nogle tilfælde også psykiske skader, der f.eks. opstår som følge af trusler, ulykker eller andre traumatiske hændelser, der sker på arbejdet. Kontakt dit pensions- eller forsikringsselskab for at høre om mulighederne.​

Har du spørgsmål?

Vi anbefaler, at du kontakter dit pensions- eller forsikringsselskab for at høre om mulighederne for dækning. Du kan også kontakte klinikken og få svar på dine spørgsmål og booke tid til en samtale. 

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495