​Leder du efter drømmejobbet?

Bliv en del af et givende arbejdsfællesskab i Aleris PP.

Job i Aleris PP

Vil du være med til at give vores kunder den ultimative kundeoplevelse, hver gang de besøger os?

Er du vores nye kollega?

Bliv en del af et givende arbejdsfællesskab af psykologer og psykiatere. Se, hvilke stillinger der er ledige netop nu. Du er velkommen til at sende os en ansøgning!

Find ledige stillinger

Mød nogle af os

Hvem er bedre egnet til at fortælle om, hvordan det er at arbejde hos Aleris PP, end vores egne medarbejdere. Mød nogle af os i videoen her.

For at se denne Vimeo video skal du acceptere statistik cookies

Administrer samtykke

​Vi ønsker at være førstevalget, når det gælder danskernes sundhed og have tilfredse kunder, som anbefaler os og aktivt vælger os. Derfor står kunden i centrum for hele vores måde at tænke sundhed på.

Vi arbejder ud fra kundeløftet

Du skal altid føle dig velkommen og tryg hos os. Nogle møder os én gang, andre kommer igen. Hvert møde er lige vigtigt. Vi ser hinanden i hverdagen, siger hej og viser, at ethvert menneske er vigtigt.

Vi møder mennesker i alle mulige situationer. Uanset omstændighederne er det vores vigtigste opgave, at vi skaber tryghed og tillid - hver gang.

Vi arbejder ud fra vores værdier

  • Ansvarligt - vi lytter og ser det enkelte menneske. Vi anvender vores ressourcer ansvarligt og skaber langsigtede og holdbare sundhedsløsninger.
  • Enkelt - vi gør det nemt og smidigt at være kunde hos os. Vi gør det nemmere for dig, og det er nemt at samarbejde med os, uanset om du er patient, opdragsgivere, samarbejdspartner eller medarbejder.
  • Innovativt - vi lærer af hinanden, anvender den nyeste viden og skaber de bedste sundhedsløsninger med udgangspunkt i kundernes behov.

Lyder vores tilgang inspirerende og motiverende for dig, er du måske vores nye kollega.

Søg uopfordret

Hvis du har lyst til at blive en del af Aleris-kulturen og et nærværende fællesskab af psykologer og psykiatere på en arbejdsplads tæt på dig, hører vi altid gerne fra dig.

Send en uopfordret ansøgning

Velkommen ombord hos Aleris

Hos Aleris er det helt afgørende, at vores nye kollegaer får en god og grundig introduktion til Aleris og vores kultur. På den måde sikrer vi nemlig, at alle bliver en del af et større fællesskab, der sammen gør en forskel hver dag.

​Vores opstart for nye kollegaer vil altid bestå af to dele: En introducerende preboarding efterfulgt af en grundig og nærværende onboarding.

Ny på job i Aleris

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495