Problemer i parforholdet?​

Få hjælp til at bryde fastlåste mønstre og håndtere udfordringerne i jeres parforhold.

Parterapi

De fleste par oplever ind i mellem at være kørt fast i negative følelser og adfærdsmønstre. Måske kommer I til at skubbe hinanden væk, når I i virkeligheden har brug for at hjælpe og støtte hinanden.

I parterapien får I talt om de ting, der skaber kløfter i jeres forhold, og hjælp til at arbejde sammen om at få løst jeres udfordringer, så parforholdet bliver et sted med nærvær og omsorg.

Få hjælp hos vores erfarne psykologer i Købehavn, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning og Vejle eller book tid til online samtale.

Fra negative mønstre til nærvær og omsorg

I et parterapeutisk forløb får I hjælp til at identificere og forstå de negative mønstre, som udspiller sig i jeres hverdag. I vil lære at skabe nye måder at kommunikere og reagere på, så jeres parforhold igen bliver rart at være i.​

Parterapi kan give jer:

  • hjælp til at bryde fastlåste og negative kommunikationsmønstre
  • konkrete redskaber til at finde tilbage til nærvær og omsorg
  • større forståelse og tryghed efter en krise og periode med psykisk sårbarhed hos den ene eller begge parter.

​Er parterapi noget for jer?

  • I er kørt fast i negative mønstre
  • I kommer til at skubbe hinanden væk, selv om I har brug for hinanden til støtte, hjælp og omsorg
  • I har oplevet en udfordring, og nu er det svært at komme tilbage på sporet
  • I har problemer med fælles eller sammenbragte børn
  • Du føler, I er vokset fra hinanden
  • Forholdet er presset af sygdom

​​Kom hurtigt i gang - kontakt os i dag

I kan få parterapi, uanset hvor I bor i landet. Vi har klinikker i København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning og Vejle. I har også mulighed for at få samtaler online.

Bestil tid

Ofte stillede spørgsmål om parterapi

Hvordan foregår parterapi?

I møder en specialiseret psykolog til en indledende samtale, hvor I gennemgår jeres situation og ønsker til forløbet. Derefter vil I typisk hver især have en individuel samtale med psykologen, hvor jeres partner ikke er med. Derefter har I fællessamtaler.

Det er forskelligt fra par til par, hvor mange sessioner der er brug for. Vi bestræber os på, at I efter få samtaler oplever en forandring.

Er parterapi kun for par med problemer?

Nej, der kan være mange gode grunde til at benytte sig af parterapi, inden problemerne vokser sig så store, at I har svært ved at løse dem. Måske er der sket forandringer i det liv, I lever sammen, der skaber problemer og skuffelser. Det kan være problemer med fælles eller sammenbragte børn, økonomi, arbejde eller den øvrige familie. Hvis den ene af jer oplever psykiske eller fysiske helbredsudfordringer, kan det også være med til at sætte parforholdet under pres på en måde, hvor I har brug for professionel hjælp til at opbygge en tryg relation.

Har du har brug for individuel samtaleterapi eller behandling, vil samtaler hos en psykolog være noget for dig.

Hvad koster parterapi?

I kan finde priser for parterapi på vores prisside.

Se priser på parterapi

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495