Mental sundhed på arbejdspladsen

Et godt psykisk arbejdsmiljø betaler sig. Det giver overskud til opgaveløsning og samarbejde og øger resiliens i organisationen hos ledere og medarbejdere. Vores erfarne erhvervspsykologer kan støtte jer i det vigtige arbejde med at styrke den mentale sundhed på jeres arbejdsplads.

Brug Aleris PP som:

  • Strategisk samarbejdspartner i trivselsarbejdet
  • Rådgiver og sparringspartner for ledere og HR
  • Facilitator af workshops, oplæg og seminarer for ledere og medarbejder

Hvad ønsker I at sætte fokus på?

Hvorfor skal vi bruge tid på mental sundhed på arbejdspladsen? 

Det simple svar er, at vi performer bedst på jobbet, når vi trives. Vi er mere produktive og engagerede og vores arbejdskultur bliver mere dynamisk. Det er en måde at styrke virksomhedens employer branding, så vi får nemmere ved at tiltrække og fastholde de talenter, som er så afgørende for skabe resultater. Trives vi på jobbet, er vi tilmed også mere modstandsdygtige over for stress. Det er faktisk en win-win-situation for alle parter.

Mange faktorer har betydning for, om vi trives og skaber resultater på arbejdspladsen. De krav, der stilles til os, og de ressourcer, der er til rådighed. Hvordan arbejdet er organiseret, og hvordan samarbejdet med ledere og kolleger er. Hvilket fælles sprog vi har, når vi har travlt og skal præstere. 

Små skridt, stor forskel

Det er ikke nødvendigvis svært øge den mentale sundhed. Men det kræver en vedholdende opmærksomhed og indsats at lykkes med at transformere kommunikationen, adfærden og samspillet på arbejdspladsen. Ofte kan små skridt gøre en stor forskel.

Få succes med mental sundhed på arbejdspladsen

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at arbejde strategisk med at øge trivslen.​

​Erhvervspsykologer med erfaring og specialviden

Vores solide erfaring med ledelse og organisationskultur kombineret med en stærk sundhedsfaglige baggrund som behandlere giver os et enestående udgangspunkt for at hjælpe jer med at få succes med trivselsarbejdet. 

Siden 2002 har vi samarbejdet med mere end 300 store, mellemstore og små virksomheder om trivselsfremme og forebyggelse af stress. Vi kan også hjælpe jer.

Efterprøvet metode til et godt arbejdsliv

Vores stressforebyggende metode giver organisationer, ledere og medarbejdere værktøjerne til en balanceret performancekultur, som er kendetegnet ved:

  • Opmærksomhed og dialog med et fælles sprog om, hvordan vi øger trivslen og forebygger stress.
  • Evne og mod til at afstemme ansvar og forventninger.
  • Bæredygtig handling, der balancerer trivsel og performance.

Læs mere om stressforebyggelse

Sæt også fokus på:

​Psykologisk tryghed på arbejdspladsen

Står psykologisk tryghed også højt på dagsordenen hos jer? Psykologisk tryghed er vigtigt i alle brancher, og selv små skridt gør en stor forskel.

Står I over for at skulle arbejde med trygheden i jeres virksomhed, kan I få hjælp til processen hos vores team af erhvervspsykologer

Læs mere om psykologisk tryghed

​Nyuddannede medarbejderes trivsel

De unge, der i disse år strømmer ud på arbejdsmarkedet i deres første job, er en vigtig ressource for arbejdspladserne. Men overgangen fra studie til job er svær. 

Psykologisk onboarding klæder jer på til at arbejde strategisk med at sikre, at jeres nyuddannede medarbejdere får en god start på arbejdslivet - til gavn for både den unge og jer som virksomhed.

Læs mere om psykologisk onboarding

Står mental sundhed også højt på dagsordenen hos jer?

Få succes i det vigtige arbejde med at øge trivslen på arbejdspladsen.​

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495