Få hurtig hjælp hos erfarne psykologer og psykiatere

Vi tilbyder den mest effektive behandling med udgangspunkt i din situation og dine behov.

Psykologisk og psykiatrisk behandling

- sådan hjælper vi dig​

De to P'er i vores navn står for psykolog og psykiater. Hos os arbejder de to faggrupper tæt sammen om at kunne tilbyde den mest effektive terapi og behandling med udgangspunkt i din situation og dine behov. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig, uanset om din problemstilling er af lettere eller mere alvorlig karakter.​

På voksenområdet tilbyder vi udredning og behandling for:

Skræddersyet hjælp og kort ventetid

Alle mennesker er forskellige. Derfor er der behov for individuelt tilpasset hjælp, hvis du selv eller en person, du kender, oplever en psykisk helbredsudfordring. I Aleris PP tager vi psykiske udfordringer alvorligt. Vi har kort ventetid og går meget op i, at du føler dig tryg i processen.

Samtale hos en psykolog eller konsultation hos en psykiater

Hvis du oplever psykiske udfordringer, kan en psykolog eller psykiater hjælpe dig. Vi har et stærkt tværfagligt samarbejde mellem psykologer og psykiatere, som betyder, at du altid vil møde den bedste behandling til dig. Når du kontakter os, hjælper vi dig med at finde ud af, hvem du skal have tid hos. Du kan også læse mere her:

Samtaler hos psykolog

Konsultation hos psykiater

Hvad er forskellen på en psykolog og en psykiater?

​En psykolog er ekspert i at hjælpe os med vores følelser, tanker og adfærd. Psykologen hjælper os med at forstå vores mentale udfordringer gennem samtale og terapi og udvikle gode mestringsstrategier. Derudover har alle vores psykologer specialviden om psykiatri, og mange er uddannet i at teste og udrede for psykiatriske lidelser i tæt samarbejde med vores psykiatere.

Psykiatere er læger, der specialiserer sig i mental sundhed. De bruger deres medicinske viden og ekspertise til at afklare, hvad der er på spil, og finde de bedste behandlingsmuligheder for os. Psykiatere kan stille en diagnose og ordinere medicin, hvis det er nødvendigt.

Begge fagfolk spiller en vigtig rolle i vores mentale helbred, og det giver rigtig god mening at kombinere deres indsats. I Aleris PP arbejder psykologer og psykiatere tæt sammen på både voksen- og børneområdet. For dig som patient betyder det, at vi kan tilbyde den mest effektive behandling, uanset om du kommer med lettere eller mere alvorlig mental mistrivsel.​

​Hvornår bør du opsøge professionel hjælp?

Det er forskelligt, hvordan vi mennesker reagerer, når vi ikke har det godt. Nogle mister appetitten, andre spiser mere end de plejer. Nogle sover dårligt, andre sover hele tiden. Nogle har svært ved at koncentrere sig og glemmer ting og aftaler, andre begraver sig i arbejde. Nogle bliver irritable og korte for hovedet, andre bliver stille og trækker sig fra fællesskabet. Hold øje med dig selv. Ændrer du adfærd eller oplever fysiske eller psykiske forandringer, kan det være tegn på, at der er noget, du bør have professionel hjælp til.

Læg mærke til:

  • Er din appetit anderledes?
  • Er du mere træt?
  • Oplever du søvnbesvær?
  • Bliver du ofte irriteret?
  • Snerrer du ad andre?
  • Trækker du dig fra fællesskabet og spiser for eksempel frokost alene?
  • Har du svært ved at fokusere?
  • Bekymrer du dig mere, end du plejer?
  • Har det stået på i mere end 14 dage?

citat-start-groen-final Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.​ citat-slut-groen-final

- Birgitte, Trustpilot​

Mød vores medarbejdere

I Aleris PP er vi mere end 150 psykologer og psykiatere - og vi har også en behandler, der matcher dig og dit behov. ​

Mød din behandler

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495