Få hurtig hjælp hos erfarne psykologer og psykiatere

Vi tilbyder den mest effektive behandling med udgangspunkt i din situation og dine behov.

Psykologisk og psykiatrisk behandling

- sådan hjælper vi dig​

De to P'er i vores navn står for psykolog og psykiater. Hos os arbejder de to faggrupper tæt sammen om at kunne tilbyde den mest effektive terapi og behandling med udgangspunkt i din situation og dine behov. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig, uanset om din problemstilling er af lettere eller mere alvorlig karakter.​

På voksenområdet tilbyder vi udredning og behandling for:

Skræddersyet hjælp og kort ventetid

Alle mennesker er forskellige. Derfor er der behov for individuelt tilpasset hjælp, hvis du selv eller en person, du kender, oplever en psykisk helbredsudfordring. I Aleris PP tager vi psykiske udfordringer alvorligt. Vi har kort ventetid og går meget op i, at du føler dig tryg i processen.

Samtale hos en psykolog eller konsultation hos en psykiater

Hvis du oplever psykiske udfordringer, kan en psykolog eller psykiater hjælpe dig. Vi har et stærkt tværfagligt samarbejde mellem psykologer og psykiatere, som betyder, at du altid vil møde den bedste behandling til dig. Når du kontakter os, hjælper vi dig med at finde ud af, hvem du skal have tid hos. Du kan også læse mere her:

Samtaler hos psykolog

Konsultation hos psykiater

Hvad er forskellen på en psykolog og en psykiater?

​En psykolog er ekspert i at hjælpe os med vores følelser, tanker og adfærd. Psykologen hjælper os med at forstå vores mentale udfordringer gennem samtale og terapi og udvikle gode mestringsstrategier. Derudover har alle vores psykologer specialviden om psykiatri, og mange er uddannet i at teste og udrede for psykiatriske lidelser i tæt samarbejde med vores psykiatere.

Psykiatere er læger, der specialiserer sig i mental sundhed. De bruger deres medicinske viden og ekspertise til at afklare, hvad der er på spil, og finde de bedste behandlingsmuligheder for os. Psykiatere kan stille en diagnose og ordinere medicin, hvis det er nødvendigt.

Begge fagfolk spiller en vigtig rolle i vores mentale helbred, og det giver rigtig god mening at kombinere deres indsats. I Aleris PP arbejder psykologer og psykiatere tæt sammen på både voksen- og børneområdet. For dig som patient betyder det, at vi kan tilbyde den mest effektive behandling, uanset om du kommer med lettere eller mere alvorlig mental mistrivsel.​

​Hvornår bør du opsøge professionel hjælp?

Det er forskelligt, hvordan vi mennesker reagerer, når vi ikke har det godt. Nogle mister appetitten, andre spiser mere end de plejer. Nogle sover dårligt, andre sover hele tiden. Nogle har svært ved at koncentrere sig og glemmer ting og aftaler, andre begraver sig i arbejde. Nogle bliver irritable og korte for hovedet, andre bliver stille og trækker sig fra fællesskabet. Hold øje med dig selv. Ændrer du adfærd eller oplever fysiske eller psykiske forandringer, kan det være tegn på, at der er noget, du bør have professionel hjælp til.

Læg mærke til:

  • Er din appetit anderledes?
  • Er du mere træt?
  • Oplever du søvnbesvær?
  • Bliver du ofte irriteret?
  • Snerrer du ad andre?
  • Trækker du dig fra fællesskabet og spiser for eksempel frokost alene?
  • Har du svært ved at fokusere?
  • Bekymrer du dig mere, end du plejer?
  • Har det stået på i mere end 14 dage?

citat-start-groen-final Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.​ citat-slut-groen-final

- Birgitte, Trustpilot​

Mød vores medarbejdere

I Aleris PP er vi mere end 150 psykologer og psykiatere - og vi har også en behandler, der matcher dig og dit behov. ​

Mød din behandler

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

”Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykologisk eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.

Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv.”

Birgitte, henvist via sin sundhedsforsikring

”Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

Jeg bliver i et trygt miljø guidet igennem opdagelserne, som jeg oplever, psykologen faciliterer og ikke dikterer (har haft uheldige oplevelser andre steder!) – så det er tydeligt at mærke, der spilles på min banehalvdel.”

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen. Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Tak, jeg er helt der, hvor jeg burde være nu.”

Anita

”Jeg har haft rigtig stor gavn af timerne hos min psykolog i Aleris PP.

​Hun har ramt mit behov for medfølelse, gode teknikker og spark i bagdelen 😊”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495