Om Aleris PP

Aleris PP er en fusion mellem det tidligere PPclinic, som siden 2002 har været specialiseret i tværfaglig psykologisk og psykiatrisk behandling, og Aleris Psykologhus, der med mere end gennemførte 50.000 online konsultationer har gjort psykologhjælp nemt og tilgængeligt for mange danskere.

Tilsammen er vi Danmarks førende private psykologiske og psykiatriske sundhedstilbud. Vi hjælper dagligt mange voksne, unge og børn med stress, depression og andre psykiske helbredsproblemer til at få det bedre via samtaleterapi og behandling. Du kan få hurtig psykologhjælp online eller møde vores psykologer og psykiatere i klinikker landet over.

Tværfaglig indsats gør forskellen

De to P'er i vores navn står for psykolog og psykiater. Det tværfaglige samarbejde mellem psykologerne og speciallægerne i psykiatri sikrer, at vi kan tilbyde den mest effektive terapi og behandling med udgangspunkt i din situation og dine behov. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig, uanset om din problemstilling er af lettere eller mere alvorlig karakter.​

Din tryghed er vigtig

Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg i hele processen. Vi ved, at psykiske helbredsproblemer kan føles voldsomt, men vores udgangspunkt og erfaring er, at med den rette hjælp kan alle få det bedre. Derfor tager vi dig i hånden gennem hele forløbet og sørger for, at du får den mest optimale behandling.

Vi tilbyder ikke en standardbehandling, men har specialiseret os i at afdække, hvad den enkelte klient har behov for og tilbyde den behandling, som hjælper bedst muligt.​

Psykiatrisk udredning og behandling af børn og unge

Vores børne- og ungdomspsykiatriske team har mange års erfaring med udredning og behandling af børn og unge med psykiske helbredsudfordringer. Teamet består af speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri, specialiserede børnepsykologer og neuropsykologer. Vores tværfaglighed gør det muligt at tilpasse forløbet til barnets eller den unges behov. Samarbejde er et nøgleord for os, og vi inddrager familie, skole, egen læge eller andre relevante parter i det nødvendige omfang. Læs mere

Tilbud til erhvervslivet og kommuner

Mental sundhed på arbejdspladsen

Vi rådgiver ledere og medarbejdere om mental trivsel og hjælper virksomheder over hele landet med at forebygge stress gennem organisatoriske indsatser, oplæg, undervisning, ledersparring og individuelle forløb. Læs mere

Samarbejde med jobcentre

​Vi samarbejder med en række kommuner om beskæftigelsesrettede indsatser, hvor vi blandt andet hjælper borgere tilbage i arbejde, laver vurderinger af arbejdsevnen og yder supervision og sagssparring til sagsbehandlere. Læs mere

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495