Bestil tid til online psykolog

Med få klik kan du komme i kontakt med en erfaren psykolog via din smartphone, tablet eller computer.
​Vi har ingen ventetid, så du kan komme i gang med et forløb med det samme.

Psykolog online - hurtigt og nemt

Vores dygtige og erfarne psykologer sidder klar til at hjælpe dig online, når og hvor det passer dig. Der er super fleksibelt, og du kan få hjælp 365 dage om året. Hverdage fra kl. 8.00 – 21.00 og weekend og helligdage fra kl. 9.00 - 17.00.

Vi tilbyder online psykologhjælp, når det passer ind i din hverdag, uanset om du er hjemme, på kontoret eller på farten. Du kan komme i gang med det samme eller booke en samtale, når det passer ind i din kalender. Du slipper for ventetid og transport. Du behøver heller ikke henvisning fra din egen læge.

​Med mere end 50.000 online psykologsamtaler i bagagen, er Aleris PP en af de mest erfarne udbydere på området, og vi ved, at det virker. Det er trygt og sikkert, og mindst lige så givende som traditionelle fysiske samtaler. Samtalerne foregår i et sikkert onlinemiljø, hvor dine personlige oplysninger er beskyttet.

Fordele ved online psykologsamtaler

  • Du sparer tid og transport
  • Du kan passe det ind i din hverdag
  • ​Du kan vælge dit eget konsultationsrum – et sted, hvor du føler dig tryg
  • ​Du kan få fat i en psykolog, uanset hvor du befinder dig

  • ​Du kan få hjælp, selv om din sygdom gør det svært at komme ud ad døren

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi tilbyder professionel rådgivning og behandling til håndtering af stress, kriser, angst, sorg, tab, sygdom, kroniske smerter, søvnforstyrrelser, eksistentielle tanker, ensomhed og konflikter. Har du behov for mere end en samtale, planlægger vi sammen det videre forløb. Du har også mulighed for at skifte til fremmøde konsultationer, hvis du fortrækker dette.

Du skal være fyldt 15 år for at kunne benytte dig af online psykolog. Udredning for fx ADHD eller autisme foregår som fysisk konsultation og skal bookes på telefon 3637 2800

Se priser for online psykologsamtaler

Kom hurtigt i gang

  1. Log ind på Aleris Online med dit MitID
  2. Book en tid online
  3. Download vores app eller log ind på din PC, når du skal tale med psykologen

Download vores app
​'Aleris Online' her​​

Problemer med at logge ind på Aleris Online?

Din onlinesamtale foregår via Aleris Online. Her kan du også få et overblik over dine onlineaftaler. Klik her for at se en guide til, hvordan du logger på Aleris Online.

​​Vi tilbyder akut krisehjælp – online

​Ulykker, overfald, trusler, dødsfald eller andre voldsomme hændelser kan ramme os på arbejde, hjemme, i trafikken eller andre steder. Uanset hvor og hvordan vi rammes, reagerer vi, men det kan komme til udtryk på mange måder. Nogen bliver bange, desorienterede eller handlingslammede - andre bliver overmodige. Det er helt normalt, ​og vores erfarne psykologer er trænet i akut krisehjælp, der hjælper med den umiddelbare håndtering af den akutte krise både psykologisk og praktisk. 

Vores online psykologer tilbyder akut krisehjælp inden for 1,5 time. Du kan kontakte os 365 dage om året fra kl. 8 - 21 på hverdage og kl. 9 - 17 i weekend og på helligdage.

Mød vores psykologer

Vores erfarne online psykologer klar til at hjælpe dig, når det passer ind i din hverdag. ​

Mød din behandler

Ofte stillede spørgsmål

Er online psykologsamtaler noget for mig?

Mange af vores klienter har fundet det overaskende let og givende at kunne snakke med psykologen online. De har holdt fast i online konsultationer, fordi de oplever, at det virker, er nærværende, trygt og fleksibelt. Det kan nemt tilpasses en presset dagligdag uafhængig af, hvor man befinder sig, og nogle finder større tryghed i at have konsultation hjemmefra i egne omgivelser.

Virker online terapi?​

Ja. Studier omkring online terapi viser, at personer, der modtager psykologhjælp online, har lige så stort udbytte af behandlingen som dem, der modtager behandling ved fysisk fremmøde. Du kan derfor trygt vælge en onlineløsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

​​

Må jeg være udendørs, når jeg får min onlinesamtale?

Online samtaler giver dig større mulighed for selv at præge det terapeutiske rum og tage samtalen, hvor det passer dig, når blot du sikrer dig en uforstyrret og fortrolig samtale. Vi har både haft konsultationsrum under åben himmel, i den bløde sofa, på et uforstyrret loftrum – steder der giver plads til tanker, følelser og nærværende samtale. Som klient er du således i højere grad medskaber af det terapeutiske rum. Er du i tvivl, vil psykologen guide dig, så der dannes et fortroligt rum og en god terapeutisk relation og nærvær.

Kan noget gå galt? Hvis fx netforbindelsen svigter?

Nej, egentlig ikke. Vi garanterer, at sikkerheden er i top. Skulle der opstå tekniske udfordringer pga. dårlig eller afbrudt netforbindelse, kan det selvfølgelig være forstyrrende. Men allerede ved start af konsultationen har I aftalt, hvordan psykologen griber kontakten igen, hvis forbindelsen skulle ryge. Du lades aldrig alene tilbage, og samtalen bliver altid afsluttet på ordentlig vis.


Vi anbefaler, at du inden konsultationen tjekker, hvor dit netværk dækker i din bolig, eller hvordan din telefon dækker. Når der er styr på det, oplever vi ingen problemer.

Kan jeg få online hjælp til alle typer udfordringer?

Ja, hvis dit problem er af almen karakter såsom stress og belastningsreaktion, krise, angst, sorg, sygdom og smerter. Er du meget sårbar, har en dyb depression eller en alvorlig psykiatrisk lidelse, kan du i stedet vælge at booke en fysisk samtale hos en af vores psykiatere.  Udredning for fx ADHD eller autisme foregår også fysisk i Aleris PP's afdelinger.

Vi har tid til dig

Vi er her for dig – også når andre har lukket.

Du kan booke tider i følgende tidsrum

​Hverdage fra kl. 08 – 21

Weekend fra kl. 09 – 17

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495