Anna Elise Bruus

Psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2017. Jeg har gennem tidligere ansættelser tilegnet mig en særlig viden om og erfaring med forskellige komplekse neuropsykologiske problemstillinger hos børn, unge og voksne. Særligt har jeg indgående kendskab til autismespektrumforstyrrelser (ASF) og opmærksomhedsforstyrrelser (ADHD/ADD) samt til komorbide tilstande som angstlidelser, depression, skolevægring, OCD-lignende symptomer med videre. Udover at have erfaring med neuropsykologisk og psykiatrisk udredning, har jeg i en tidligere stilling været ude og arbejde som PPR-psykolog i specialbørnehaver og på specialskoler i Københavns Kommune.

Faglige interesseområder:

Jeg brænder særligt for udredning og behandling af autismespektrumforstyrrelser og opmærksomhedsforstyrrelser. I forlængelse heraf går jeg højt op i at udbrede kendskabet til disse tilstande og til den store variation, der kan være i, hvordan de kommer til udtryk hos det enkelte menneske. Jeg lægger i mit arbejde med børn og unge, som har ASF og/eller ADHD/ADD, stor vægt på at fremme en positiv selvforståelse hos barnet/den unge, som rummer både styrker og udfordringer ved det at have en hjerne, som fungerer lidt anderledes end de flestes.

Arbejds- og ansvarsområder:

Hos Aleris PP arbejder jeg med neuropsykologiske og psykologiske undersøgelser samt behandling af børn og unge. Jeg beskæftiger mig primært med udredning, som blandt andet omfatter kognitiv testning, observationsundersøgelser (herunder ADOS-2-observationer) og andre psykologiske tests, men en vigtig del af mit arbejde er også at yde god og forståelig psykoedukation (videreformidle viden om den/de stillede diagnose(r)) til både børn, unge og deres pårørende. Derudover varetager jeg psykoterapeutiske forløb, hvor der for eksempel kan være fokus på opbyggelse af selvforståelse og selvværd, problemer med følelsesregulering og/eller behandling af symptomer på angst og depression.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495