Birgitte Meldgaard Larsen

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2011. Jeg har efteruddannelse indenfor mentaliseringsbaseret traumeterapi og kognitive- og adfærdsterapiske terapimetoder.

Jeg har mere end 10 års erfaring som psykolog med udredning og behandling af børn, unge og voksne. I min første tid som psykolog, arbejdede jeg i Psykologisk-Pædagogisk-Rådgivning (PPR) ved Københavns Kommune. Senere har mit psykologarbejde mest været inden for den private sektor. Efterhånden har jeg indgående erfaring med at hjælpe mennesker, der lider af stress/udbrændthed, angst, vanskeligheder i parforholdet, -sexlivet, -familielivet, tab/sorg, søvnløshed, depression, kærestebrud/skilsmisse og afhængighedsproblematikker, og arbejdsrelateret udfordringer.

Faglige interesseområder:

Jeg har et professionelt ønske om, at vi sammen kigger på det, som du oplever, der her-og-nu er hårdt i dit liv, og som muligvis gør, at du oplever næsten hele tiden at være på mentalt overarbejde i dit privatliv eller arbejdsliv. Måske endda i en grad, hvor du oplever, at det kan være svært at komme ud af sengen om morgen, da det virker uoverskueligt at forholde dig til en ny dag.

Arbejds- og ansvarsområder:

I Aleris PP hjælper jeg patienter med blandt andet håndtering af livskriser eller andre store forandringer, som skaber tankemylder eller nedsat livskvalitet.

Uanset, hvad du kommer med til den første samtale, vil jeg være lyttende, og sammen taler vi om det, som skaber problemer og benspænd i dit liv. Gennem samtaleforløbet anvender jeg veldokumenterede metoder indenfor især den mentaliseringsbaseret- og kognitive terapiform.

Kort sagt sætter jeg en ære i at møde den enkelte med omsorg, respekt og høj faglighed. Jeg er bevidst om, at det kan opleves en anelse utrygt og akavet at komme til psykolog, især hvis man ikke har prøvet det før. Det er mit ønske, at allerede ved den første samtale vil det opleves naturligt og trygt at samtale med mig som psykolog.   

Jeg tilbyder både online og fysiske samtaler.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495