Helene Gram Kirkegaard

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet i 2010. Derudover har jeg taget en 2-årig efteruddannelse i kognitiv terapi, og en efteruddannelse i behandlingsmetoden EMDR. Jeg holder mig desuden løbende opdateret gennem yderligere efteruddannelse inden for interessante og relevante områder af psykologien.

Jeg har arbejdet som privatpraktiserende psykolog siden 2010 og har dermed bred klinisk erfaring med en lang række problematikker, såsom angst, stress, depression, lavt selvværd, parforholdsproblematikker, sorg og tab, arbejdsrelaterede problematikker, personlig udvikling mm.

Jeg arbejder med udgangspunkt i kognitiv teori, hvor især retningerne compassion-fokuseret terapi, metakognitiv terapi, og mentaliseringsbaseret terapi giver stor mening for mig i arbejdet med klienter.

Jeg har valgt at arbejde hos Aleris, da jeg gerne vil være en del af en virksomhed, hvor det at være omsorgsfuld, professionel, engageret og nytænkende er de værdier, der stræbes efter i arbejdet hver eneste dag.

Som psykolog har det netop stor betydning for mig at møde mine klienter med omsorg, engagement og med en professionel nysgerrighed for på den måde bl.a. at hjælpe dem til at forstå årsagerne til, at de er i den situation, de er i, og bruge dette som afsæt til at arbejde mod at få det bedre.

Faglige interesseområder

Sorg og krise, relationelle problemstillinger, personlige kriser, arbejdsrelaterede problemstillinger, voksne børn af alkoholikere mv. 

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP arbejder jeg med online terapi og med fysiske konsultationer. 

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495