Hilal Kayaalp

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg afsluttede min kandidatuddannelse i psykologi 2014 på Aalborg universitet, da AAU’s projektorienterede og praksisnære uddannelsesform tiltalte mig mest. Jeg har sidenhen erhvervet mig titlen autoriseret psykolog.

Jeg har igennem mit arbejde i PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning), hvor der arbejdes for børn og unges trivsel på skoler og daginstitutioner og min tilknytning på en dagbehandlingsskole, tilegnet mig bred erfaring med at udrede børn og unge for psykiatriske lidelser, herunder autisme, ADHD mm.

Jeg har beskæftiget mig med samtaler, testninger, observationer og angstbehandling af børn og unge. Jeg har ligeledes erfaringer med psykologsamtaler med voksne, der har det svært, samt erfaringer indenfor det tværkulturelle felt.

Faglige interesseområder

​Det er meget vigtigt for mig at bidrage med at skabe forudsætningerne for, at du kan udvikle dig personligt i et trygt rum, hvor du kan turde at være sårbar. Min tilgang til andre mennesker er et dybfølt ønske om at møde andre indefra og fra hjertet.

At ”holde rummet” ved at være ikke-dømmende og ikke forsøge at fixe eller ændre den anden. I terapeutiske samtaler kommer det til udtryk gennem ubetinget anerkendelse, respekt og lytten med hjertet.

At lytte nærværende ved at være til stede med det, som jeg hører, og hjælpe og guide dig i den retning, du ønsker for dit liv. Fagligt er jeg optaget af mindfulnessbaserede, compassionfokuserede, metakognitive, ACT, sundhedspsykologiske og eksistentielle teorier og metoder.

Arbejds- og ansvarsområder

​Hos Aleris PP arbejder jeg med online terapi for voksne og med fysiske konsultationer for børn, unge og voksne.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495