Jan Thomsen

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 1998 og autoriseret i 2008. Derudover har jeg løbende gennemført diverse kurser og uddannelser.

Jeg har bl.a. arbejdet som arbejds- og organisationspsykolog, hvor fokus var på udvikling og kvalificering af ledelse, teams, samarbejde og arbejdsmiljø med bred erfaring fra store og små offentlige og private virksomheder og organisationer. Derudover har jeg arbejdet som autoriseret arbejdsmiljørådgiver samt ført coachende samtaler om organisation, ledelse og samarbejde.

Desuden har jeg erfaring med monofaglig og tværfaglig supervision, udvikling og undervisning af uddannelser på diplom-niveau i bl.a. kommunikation, faglig refleksion og supervision. Igennem mit arbejde som chefpsykolog i 6 år i Dansk Krisekorps har jeg arbejdet med individer og grupper i akutte kriser, som har givet mig stor erfaring med krise- og stresssamtaler, eksistentielle samtaler og korttidsterapeutiske indsatser. Uddannelsesbaggrund og tidligere erfaring.

Faglige interesseområder

At genskabe overblik og handlekompetence, fornyet fodfæste og styrkede handlemuligheder og handlekraft og hos mennesker, i midlertidig ubalance. 

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP står jeg for coaching af ledere, medarbejder og mennesker generelt. Krise- og stresshåndtering. Eksistentielle udfordringer. Livskriser. 

Jeg tilbyder både online og fysisk konsultation.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495