Nælde Krake

Autoriseret psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2010 og autoriseret i 2014.

Jeg har efteruddannet mig i bl.a. diagnostisk udredning, KAT, systemisk-narrativ behandling, rusmiddelbehandling samt det specialiserede børne-ungdomsområde. Jeg orienterer mig eklektisk, men trækker som oftest på elementer fra KAT.

Jeg har arbejdet med problemer og psykisk lidelse på tværs af hele det psykiatriske spektrum; i psykiatrien, socialpsykiatrien, fra civilsamfundsindsatser, rusmiddelbehandling og uddannelsesområdet. Jeg underviser og superviserer fagfolk. Jeg har en særlig viden om og erfaring med ungdom og ungdomsliv.

Jeg er optaget af at støtte den enkelte i at opnå indsigt i og overblik over egne udfordringer. At skabe håb og handlekraft til at navigere og håndtere også det svære og udfordrende.

Jeg møder den enkelte, hvor vedkommende er, og forstår verden igennem dennes perspektiv – så jeg dermed kan understøtte processen med at finde de relevante handlemuligheder og strategier. 

Faglige interesseområder

​Jeg er særligt optaget af angstens symptomatologi, depressive mønstre, et udfordret selvværd og neurodiversitet, men også livet vanskelig overgange og kriser.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP arbejder jeg som ekstern onlinepsykolog.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495