Susan Tomczak Matthiesen

Autoriseret psykolog, Ph.d.

Jeg er uddannet i 2013 fra Aalborg Universitet og jeg har siden da arbejdet inden for private og offentlige virksomheder, samt haft min egen klinik.

Min erfaring er er både solid og bred, da jeg både har arbejdet som klinisk psykolog og forsker. Disse to spor forsøger jeg at integrere som to sideløbende processer i mit virke som psykolog.

Klinisk er jeg meget optaget af alliancen mellem klient og terapeut, samt hvordan denne kan påvirke det terapeutiske arbejde og behandlingsprocessen. Jeg er særlig interesseret i, hvordan klienterne medspiller/medansvarlige i deres behandling.

Som klinisk psykolog, har jeg erhvervet mig viden om terapi, særlig kognitiv adfærdsterapi. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med en specialistuddannelse i Compassion Fokuseret Terapi. Jeg har udarbejdet neuropsykologiske undersøgelser af særligt voksne, samt kognitive vurderinger af børn og unge. Derudover har jeg været involveret i nogle forældrekompetenceundersøgelser. Jeg har tidligere arbejdet med børns trivsel og læring samt skabe tværfagligt samarbejde med Psykiatrien.

Forskningsmæssigt har mit fokus været på emnerne; smerter, placebo- og noceboeffekter, neurodegenerative lidelser. Jeg samarbejder med forsker over hele verden og er særlig optaget at den nyeste viden, samt hvordan der dannes den bedste bro imellem forskning og klinisk praksis.

Faglige interesseområder

Angst, kriser, belastningsreaktioner, sorg, stress, konflikthåndtering og skoleværing, projekt udvikling, projektstyring, organisationsarbejder. 

Arbejds- og ansvarsområder

Som psykolog hos Aleris PP varetager jeg online og fysiske, individuelle terapiforløb af børn/unge og voksne, samt forældresparring. Jeg er tilknyttet forskellige projekter bl.a. skoleglædeprojektet og udviklingsarbejdet i fastholdelsesstrategier på ungdomsuddannelser. 

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495