Psykologisk kriseberedskab

Hurtig krisehjælp til virksomhedens medarbejdere

Aleris PP tilbyder kriseberedskab til virksomheder som en del af vores psykologiske akutberedskab. ​Vores erfarne psykologer er trænet i akut krisehjælp, der hjælper med den umiddelbare håndtering af den akutte krise både psykologisk og praktisk. Vi skræddersyr aftalen til jeres behov. 

Få akut krisehjælp ved:

  • Voldsomme hændelser
  • Ulykker
  • Overfald og trusler
  • Pludseligt dødsfald eller dødelig sygdom

Vores psykologiske akutberedskab omfatter:

  • Akut krisehjælp inden for 1,5 time 365 dage om året fra 8-21 på hverdage og ellers fra 9-17.
  • Erfarne psykologer, der er trænet i akut krisehjælp og hjælper med den umiddelbare håndtering af den akutte krise, psykologisk og praktisk.
  • Vurdering af behovet for en debriefing-samtale indenfor de næste 24 timer og visitering til denne, - vi holder kontakten til medarbejderen.
  • Gode råd og information om naturlige krisereaktioner, chok mm. og hjælp til at finde nærmeste akutmodtagelse ved behov.
  • Mulighed for døgnberedskab efter aftale

Vil I høre mere om mulighederne for kriseberedskab?

​Sæt også fokus på:

Står mental sundhed også højt på dagsordenen hos jer?

Få succes i det vigtige arbejde med at øge trivslen på arbejdspladsen.​

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495