Kenneth Quistgaard Børgesen

Autoriseret og specialistuddannet psykolog

Jeg er uddannet og autoriseret psykolog, og jeg har en specialistuddannelse i klinisk psykologi og psykoterapi. Derudover har jeg gennemført en Ph.d. i ledelse og læring i organisationer. Min uddannelsesbaggrund er sammensat på denne måde, fordi jeg brænder for at forstå og støtte menneskers psykiske og fysiske sundhed både i privatlivet og på arbejdspladsen.

Som psykolog er mit mål at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor vi sammen kan arbejde med dine tanker, følelser og udfordringer. Jeg tror på, at vi alle har ressourcer og potentiale til at skabe positive og brugbare forandringer i vores liv. Gennem samtaler og terapeutisk arbejde vil vi arbejde sammen hen mod dine personlige mål og trivsel.

Jeg har erfaring med en bred vifte af problemstillinger, herunder stress, angst, depression, relationelle udfordringer, sorg, traumer og personlighedsforstyrrelser. Jeg anvender forskellige terapeutiske tilgange, herunder især ACT (Acceptance og Commitment Terapi) samt progressiv og mental afspænding, visualisering og åndedrætstræning. 

Faglige interesseområder

Psykisk mistrivsel, stress, angst depression, relationelle problemer, voldsomme hændelser/traumer/PTSD, arbejdsrelaterede problemer, ADHD/ADD, OCD og personlighedsforstyrrelser, herunder især borderline og dyssocial personlighedsstruktur. 

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP arbejder jeg især online, fordi det både er fleksibelt og tilgængeligt for alle med en mobiltelefon eller en computer. Det betyder også, at jeg kan have samtaler med mennesker i hele Danmark, og ikke kun dem, som bor tæt på Aleris PP i Søborg. De mennesker, jeg taler med, er meget glade for, at vi kan have samtaler, hvad enten de er i deres egen stue, et mødelokale, ude i naturen eller et andet sted, hvor man kan finde fred og ro, i den tid samtalen varer.  

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495