Signe Elisabeth Siem-Klifoth

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 2009 og autoriseret af Psykolognævnet i 2013.

Jeg har været psykolog i Aleris PP siden maj 2023. Noget af det, jeg trives allerbedst med i Aleris PP er, at jeg i mine samtaler møder mennesker der, hvor de lige har besluttet, at der er behov for at række ud efter hjælp. Det kan være en beslutning, som har været længe undervejs eller en beslutning, der er nødvendig, fordi der er opstået en akut krise.

Med mere end 13 års erfaring fra psykiatrien har jeg arbejdet med mange forskellige problemstillinger og typer af behandling. Jeg har arbejdet indgående med anoreksi, bulimi, BED, angst, tilpasnings- og belastningsreaktioner, depression, autisme, ADHD, transkønnede problematikker, vanskeligheder med følelsesregulering herunder selvskade og selvmordsadfærd.

Uanset problemstillingens art er jeg altid meget optaget af at skabe en kontakt, baseret på nysgerrighed og respekt for klientens situation og ønsker til forløb. En af mine fornemmeste opgaver som psykolog anser jeg at være at støtte klienten i at skabe forbindelse til egne værdier, behov og ressourcer således, at vedkommende i løbet af samtalerne oplever øget mestring af symptomer, egen tilværelse og trivsel.

Jeg foretrækker at arbejde eklektisk, hvilket vil sige at trække på flere forskellige teoretiske forståelser af mistrivsel og behandling, som jeg tilpasser til den enkelte klient og situation.

Faglige interesseområder

Qua min erfaring og viden fra børne- og ungdomspsykiatrien, har jeg en særlig interesse i at tale med forældre, som er belastede som følge af udfordringer, der relaterer sig til livet i en børnefamilie herunder forældre til børn og unge med psykiatriske problemstillinger.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP varetager jeg samtaleforløb inden for en bred gruppe af problemstillinger. Jeg tilbyder samtaler online, telefonisk og fysisk.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495