Signe Elisabeth Siem-Klifoth

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 2009 og autoriseret af Psykolognævnet i 2013.

Jeg har været psykolog i Aleris PP siden maj 2023. Noget af det, jeg trives allerbedst med i Aleris PP er, at jeg i mine samtaler møder mennesker der, hvor de lige har besluttet, at der er behov for at række ud efter hjælp. Det kan være en beslutning, som har været længe undervejs eller en beslutning, der er nødvendig, fordi der er opstået en akut krise.

Med mere end 13 års erfaring fra psykiatrien har jeg arbejdet med mange forskellige problemstillinger og typer af behandling. Jeg har arbejdet indgående med anoreksi, bulimi, BED, angst, tilpasnings- og belastningsreaktioner, depression, autisme, ADHD, transkønnede problematikker, vanskeligheder med følelsesregulering herunder selvskade og selvmordsadfærd.

Uanset problemstillingens art er jeg altid meget optaget af at skabe en kontakt, baseret på nysgerrighed og respekt for klientens situation og ønsker til forløb. En af mine fornemmeste opgaver som psykolog anser jeg at være at støtte klienten i at skabe forbindelse til egne værdier, behov og ressourcer således, at vedkommende i løbet af samtalerne oplever øget mestring af symptomer, egen tilværelse og trivsel.

Jeg foretrækker at arbejde eklektisk, hvilket vil sige at trække på flere forskellige teoretiske forståelser af mistrivsel og behandling, som jeg tilpasser til den enkelte klient og situation.

Faglige interesseområder

Qua min erfaring og viden fra børne- og ungdomspsykiatrien, har jeg en særlig interesse i at tale med forældre, som er belastede som følge af udfordringer, der relaterer sig til livet i en børnefamilie herunder forældre til børn og unge med psykiatriske problemstillinger.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP varetager jeg samtaleforløb inden for en bred gruppe af problemstillinger. Jeg tilbyder samtaler online, telefonisk og fysisk.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495