Simone Johansen

​Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet psykolog ved Aalborg Universitet i 2017, og jeg er på nuværende tidspunkt ved at opnå autorisation ved dansk psykolognævn.

Jeg har tidligere arbejdet som psykolog i PPR og som behandlingsansvarlig psykolog på Behandlingsskolerne. Herfra har jeg erfaring med forskelligartede og komplekse problemstillinger hos børn og unge herunder autismespektrumforstyrrelser, ADHD, angst, depression og komorbide lidelser. Jeg har kompetencer inden for tilrettelæggelse af individuelle behandlingsforløb, psykoedukation, specialrådgivning, familiebehandling samt supervision og undervisning af tværfagligt personale.

Jeg har desuden erfaring med planlægning og gennemførelse af individuelle psykoterapeutiske forløb for børn, unge og voksne. Som tidligere rådgiver ved angstforeningen har jeg en baggrund inden for angstlidelser, og jeg har terapeutisk erfaring fra Universitetsklinikken ved Aalborg Universitet.

Faglige interesseområder

Jeg interesserer mig især for psykoterapeutisk behandling for børn, unge og voksne i forbindelse med en bred række af psykiatriske og almenpsykologiske problemstillinger. Jeg har erfaring med kognitiv adfærdsterapi, men jeg har også interesse for metakognitiv terapi og ACT. Som psykolog er jeg optaget af at medvirke til refleksion, selvindsigt og handlemuligheder hos mennesker, så de kan foretage positive forandringer i deres liv.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP tilbyder jeg psykoterapeutiske samtaleforløb til børn, unge og voksne inden for en bred ramme af psykiatriske samt almenpsykologiske problemstillinger. Jeg arbejder derudover med tværfaglig udredning, og jeg varetager beskæftigelsesrettede mestrings- og udviklingsforløb i kommunalt regi.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495