Simone Johansen

​Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet psykolog ved Aalborg Universitet i 2017, og jeg er på nuværende tidspunkt ved at opnå autorisation ved dansk psykolognævn.

Jeg har tidligere arbejdet som psykolog i PPR og som behandlingsansvarlig psykolog på Behandlingsskolerne. Herfra har jeg erfaring med forskelligartede og komplekse problemstillinger hos børn og unge herunder autismespektrumforstyrrelser, ADHD, angst, depression og komorbide lidelser. Jeg har kompetencer inden for tilrettelæggelse af individuelle behandlingsforløb, psykoedukation, specialrådgivning, familiebehandling samt supervision og undervisning af tværfagligt personale.

Jeg har desuden erfaring med planlægning og gennemførelse af individuelle psykoterapeutiske forløb for børn, unge og voksne. Som tidligere rådgiver ved angstforeningen har jeg en baggrund inden for angstlidelser, og jeg har terapeutisk erfaring fra Universitetsklinikken ved Aalborg Universitet.

Faglige interesseområder

Jeg interesserer mig især for psykoterapeutisk behandling for børn, unge og voksne i forbindelse med en bred række af psykiatriske og almenpsykologiske problemstillinger. Jeg har erfaring med kognitiv adfærdsterapi, men jeg har også interesse for metakognitiv terapi og ACT. Som psykolog er jeg optaget af at medvirke til refleksion, selvindsigt og handlemuligheder hos mennesker, så de kan foretage positive forandringer i deres liv.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP tilbyder jeg psykoterapeutiske samtaleforløb til børn, unge og voksne inden for en bred ramme af psykiatriske samt almenpsykologiske problemstillinger. Jeg arbejder derudover med tværfaglig udredning, og jeg varetager beskæftigelsesrettede mestrings- og udviklingsforløb i kommunalt regi.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495