Christina Fischer Stougaard

​Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 2000 og autoriseret af Psykolognævnet i 2003.

Jeg har tidligere arbejdet med både voksne og familier med forskellige problemstillinger i voksenpsykiatrien, jobcenter og socialmedicin. Derudover har jeg arbejdet i Psykiatrifonden med undervisning og som gruppeleder for børn og unge af forældre med psykisk sygdom. De senere år har jeg specialiseret mig i behandling af psykosesygdomme, udredning af psykopatologi og kognitiv testning.

Faglige interesseområder

Udredning af psykiatriske problemstillinger – herunder kognitive undersøgelser - er min passion. Jeg er meget optaget af dette særlige detektivarbejde, det er at gå på opdagelse i det enkelte menneske og blive klogere på, hvad der er på spil for at kunne lægge den bedst mulige behandlingsplan.

I samtaler arbejder jeg primært med kognitiv adfærdsterapi, herunder ACT og mindfulness, men min tilgang er fleksibel og afstemt den enkelte patient.

Arbejds- og ansvarsområder

I Aleris PP arbejder jeg med udredning af psykiatriske problemstillinger og med beskæftigelsesrettede samtaleforløb af både støttende og psykoedukativ karakter. Jeg arbejder tillige med afklarende arbejdsmarkedsforløb i jobcenter regi.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495