Til dig, der starter i et virksomhedsrettet forløb via Jobcenter København


Hvad er et virksomhedsrettet psykologforløb hos Aleris PP?

Et virksomhedsrettet psykologforløb er et tilbud til dig, som er tilknyttet jobcenter København, og som oplever, at psykiske udfordringer står i vejen for at komme i arbejde eller uddannelse. 

Forløbet varer 10 uger, hvor du har én samtale om ugen med en psykolog fra Aleris PP. Undervejs i forløbet vil du også møde en speciallæge i psykiatri fra Aleris PP. Du vil typisk have 8-9 samtaler med psykologen og 1-2 samtaler med speciallægen i psykiatri. Psykologen fortæller dig mere om dit forløb, når I mødes første gang.  

Formålet med forløbet er at hjælpe dig med støtte og afklaring i retning af beskæftigelse og uddannelse. Under forløbet taler vi om, hvilke udfordringer du oplever, og du vil få vores bud på, hvad der kan hjælpe dig til at få det bedre. Samtidig arbejder du med konkrete strategier, som kan hjælpe dig videre arbejdsmæssigt. Forløbet er ikke et behandlingsforløb.

Du får tilknyttet én fast psykolog gennem hele forløbet. Du kan læse om vores psykologer og speciallæger i psykiatri og finde den psykolog, du skal mødes med her:  Mød vores psykologer og speciallæger i psykiatri

Sådan foregår det

Inden opstart modtager du et brev i e-Boks, hvor der står, hvornår du skal møde til samtalerne. Vi informerer også din jobrådgiver/sagsbehandler om forløbets startdato, så han/hun kan deltage i den første samtale.

Samtalerne finder sted i Jobcenter København på Sydbanestien 6, 2450 København SV

Samtalerne ligger så vidt muligt på det samme tidspunkt hver uge. Din jobrådgiver/sagsbehandler er med i starten af den første og i hele den sidste samtale.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, skal du give K-kassen og din jobrådgiver/sagsbehandler besked.

Her er nogle af de psykologer fra Aleris PP, som du kan møde i Jobcenter København.

Skal vi også hjælpe jer?

Skriv til os for at høre mere om, hvordan I kan styrke indsatsen for psykisk sårbare borgere.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495