Frederik Winther

Psykolog, cand.psych.

Fra de akademiske haller på Aalborg og Stockholms Universiteter til de livlige gange i PPR har jeg formet en karriere, der er lige så mangfoldig som de teorier, jeg praktiserer. Uddannet i kulturpsykologi er jeg dybt fascineret af dynamikken mellem miljø og individ. Min ekspertise er vokset gennem håndgribelig erfaring med skolebørns udfordringer og deres bølgeeffekt i familiedynamikker.

Min terapeutiske filosofi kredser om den nyeste forskning, og hvordan vi kan anvende evidensbaserede tilgange til at udvikle stærkere, mere resonante løsninger. Jeg er konstant optaget af det neuropsykologiske landskab, især signalstoffernes indflydelse på vores følelsesliv, og jeg udforsker søvnens kritiske rolle i vores kamp mod tidens psykiske belastninger.

Mit mål er ikke blot at navigere i kompleksiteten af menneskelig adfærd, men at gøre den forståelig og håndterbar, så hvert skridt mod velvære bliver et skridt mod oplysning.
​​

Faglige interesseområder

Mit fokus er bredt forankret i behandlingen af ADHD, stressrelaterede tilstande og søvnproblematikker, med en særlig interesse i sammenhængen mellem digitale medier og mental sundhed, især inden for gaming. Jeg er engageret i at anvende evidensbaserede tilgange for at fremme mental velvære hos børn, unge og voksne, støttet af den nyeste forskning inden for psykologiens felt.

 Jeg er optaget af, at alle interventioner er baseret på evidensbaserede principper, og at vi kontinuerligt udvikler vores praksis for at møde klienternes behov i en digitaliseret æra.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP Aalborg står jeg for at facilitere terapeutiske samtaler, både ansigt-til-ansigt og via online platforme, med en dybdegående fokus på bl.a. ADHD og stresshåndtering. Min rolle inkluderer at integrere nyskabende tilgange, såsom AI-understøttede metoder, for at forbedre effektiviteten af vores terapi.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495