Helen Winther

Autoriseret psykolog samt specialist og supervisor i psykoterapi.

Jeg er uddannet psykolog fra 1992 og har siden arbejdet inden for faget, både som ansat og med selvstændig praksis.

Jeg har arbejdet i det socialfaglige felt, bl.a. med ansættelse i kommunalt regi, hvor tværfagligt samarbejde med børnefamilier i en familierådgivning var omdrejningspunktet. Desuden har jeg været en del af etableringen af psykologbistand til unge i Ungdomsuddannelserne i Sønderjylland.

I min selvstændige praksis var indholdet i høj grad det kliniske arbejde med klienter samt supervision af forskellige faggrupper. Klienterne her havde naturligvis et bredt spektrum af udfordringer, hvor særligt traumatiserede klienter blev et specialområde for mig, ligesom stress, belastninger og kriser altid har været en del af mit arbejdsfelt.

I de senere år har jeg været ansat i sundhedsvæsnet i et bredt tværfagligt samarbejde, hvor arbejdet har været med fokus på lindrende behandling af alvorlige syge og deres pårørende, og hvor eksistentielle spørgsmål og vores relationers betydningsfuldhed bliver nærværende og tydelige.

Uddannelsesmæssigt har jeg bl.a. fået kendskab til forskellige terapeutiske retninger, hvor særligt min terapeutiske uddannelse i Eksistentialistisk Fænomenologisk Terapi har betydning for min tilgang til psykologisk behandling. Mit fokus er derfor i høj grad på, hvordan vi som mennesker kan leve vores liv bedst muligt med de vilkår og valgmuligheder, vi har. Vi er som mennesker på nogle måder ens og andre helt vores egne, og vores liv er altid vævet ind i vores relationer.

På baggrund af mine mange års erfaringer med tværfagligt samarbejde, har jeg også fået stor interesse, erfaring og opmærksomhed på det organisatoriske niveau i enhver arbejdssammenhæng.

Faglige interesseområder

Belastninger bredt set.

Stress. Kriser. Traumer. PTSD.

Eksistentielle spørgsmål. Sorg og tab.

Relationelle udfordringer i grupper-, par- og familiesammenhænge

Arbejdsmæssige udfordringer og forhold. Organisatoriske problemstillinger.

Supervision – både af egne og andre faggrupper.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP Aalborg arbejder jeg hovedsageligt med individuelle terapiforløb, både online og fysisk.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495