Martin Nikolajsen​

Specialpsykolog i voksenpsykiatri, autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 2009, autoriseret ved Psykolognævnet i 2012, og jeg blev uddannet specialpsykolog i voksenpsykiatri i 2019.

Jeg har været i psykiatrien i ca. 11 år, hvor jeg er uddannet specialpsykolog. Her har jeg arbejdet med udredning såvel som behandling både på sengeafsnit og ambulant, hvor jeg b.la. har været teamleder for Team for personlighedsforstyrrelser.

Jeg har fagligt også erfaring som privatpraktiserende psykolog med både undervisnings-, supervisions- og terapiopgaver f.eks. for Forsvaret og forskellige institutioner. Fra ansættelse på Aarhus Universitet har jeg erfaring med udredning og støtte af studerende med særlige behov ift. studiegennemførelse.

Faglige interesseområder

Jeg har mange års erfaring med terapi og arbejder primært med Mentaliseringsbaseret Terapi (MBT) og Kognitiv terapi (KAT). Jeg er under uddannelse til Specialist i psykoterapi og har erfaring med behandling af emotions- og relationsproblematikker herunder personlighedsforstyrrelser. Jeg har også erfaring med supervisionsopgaver både individuelt og i grupper, hvor jeg også inddrager min mentaliseringsbaserede tilgang. Min erfaring er både med tværfaglig supervision og monofagligt af psykologer.

Arbejds- og ansvarsområder

Jeg beskæftiger mig med udredning og diagnostik, samt terapi særligt ift. problemer med følelseshåndtering og relationer med udgangspunkt i en Mentaliserings Baseret Tilgang (MBT). Derudover arbejder jeg med supervision både af grupper og individuelt. 

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495