Michelle Plinius

Autoriseret psykolog, cand.psych., Aarhus

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet i 2018 med speciale i arbejds- og organisationspsykologi og klinisk psykologi. Jeg er autoriseret ved Dansk Psykolognævn i 2022.

Jeg har flere års erfaring med at behandle og afhjælpe psykiske problemstillinger som bl.a. stress, angst, depression, sorg, ADHD og PTSD. Derudover har jeg, med et beskæftigelsesrettet fokus, arbejdet med stressforebyggelse og håndtering af arbejdsrelaterede belastninger, samt varetaget opgaver med afklaring af det psykiske funktionsniveau og arbejdsevne. Jeg har også erfaring med facilitering af gruppeforløb med fokus på behandling og håndtering af hhv. stress og angst.

Faglige interesseområder

Det interesserer mig hovedsageligt at skabe et trygt samtalerum, da jeg erfarer, det giver de bedste forudsætninger for en målrettet behandling af de psykiske problemstillinger. Derudover optager det mig at sætte en ramme for forløbet, som gør det muligt for dig at omsætte de terapeutiske processer til nye handlemuligheder i dit liv.

Psykoterapeutisk arbejder jeg indenfor en kognitiv referenceramme, hvor jeg primært er inspireret af metoder fra Acceptance and Commitment Therapi (ACT) og Compassion Focused Therapy (CFT). Min tilgang er fleksibel og forløbet hos mig tilrettelægges altid ud fra dine specifikke behov og problemstillinger med udgangspunkt i tværfaglig intervention, hvor det er nødvendigt.

Arbejds- og ansvarsområder

Jeg varetager individuelle psykoterapeutiske forløb med voksne i et tæt tværfagligt samarbejde med hhv. specialpsykologer og psykiatere. Derudover varetager jeg vejledning og rådgivning i psykologiske- og arbejdsrelaterede problemstillinger.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495