Rikke Hatnik Haun

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet i 2017 og autoriseret ved Dansk Psykolognævn i 2020.

Jeg har flere års erfaring med at vurdere og afhjælpe psykiske problematikker såsom stress, angst, depression, traumer, m.fl. ud fra en helhedsorienteret indsats med blik for både privat- og arbejdslivet.

I terapirummet tager jeg afsæt i det problem, du ønsker hjælp til at håndtere. Sammen afdækker vi positive mål for terapien og arbejder med de barrierer, der står i vejen for, at du kan opnå dine mål. Ved at fokusere på dét, der sker ”her og nu”, kan jeg hjælpe dig med at skabe indsigt og øget bevidsthed, som er grobunden for en positiv forandring.

Jeg arbejder også med par og parterapi. I parterapien identificerer vi eksempelvis de negative mønstre og udækkede behov, som kan skabe distance og konflikt mellem jer, og arbejder med, hvordan I hver især og sammen kan bidrage til et mere trygt og styrket parforhold.

Udover mit kliniske virke, har jeg arbejdet som faglig leder i en større erhvervsrettet virksomhed, hvorfra jeg har erfaring med faglig udvikling, stressforebyggelse og supervision af psykologer og andre faggrupper.

Faglige interesseområder

Jeg arbejder primært ud fra en psykodynamisk ramme (intensiv dynamisk korttidsterapi, ISTDP) med afsæt i det problem, du/I ønsker hjælp til.

Jeg er i gang med en 3-årig efteruddannelse inden for ISTDP.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP tilbyder jeg psykoterapeutiske forløb for voksne, samt parterapi.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495