Sondre Dehlimarken

Psykolog

Jeg har taget min kandidatuddannelse fra Aarhus Universitet og bachelor fra Lillehammer Universitet i Norge og har siden arbejdet som psykolog både i Norge og nu i Danmark. Jeg har haft ansættelser både i psykiatrien og i det private inden for det sundhedspsykologiske område. I psykiatrien har jeg arbejdet både med udredning og behandling af børn/unge og voksne. Her har jeg også fået indgående erfaring i arbejdet med eksistentielle kriser, sorg, traumer, angst og depression. Udover dette har jeg taget efteruddannelse i ”Emotion-focused skills training”, som er en evidensbaseret metode til at arbejde med forældre og rådgive dem.

 
Jeg har erfaring med flere terapeutiske metoder, overordnet forsøger jeg at være åben, nysgerrig og respektfuld i tilgangen til andre mennesker, som jeg møder i terapien. Min metode er integrativ med aspekter fra emotions fokuseret terapi, kognitiv adfærdsterapi (herunder også traumefokuseret) og psykodynamisk. Hovedfokus bliver dog ofte at give følelserne og deres behov det centrale fokus.

Faglige interesseområder

Traumer, personlighedsforstyrrelser, uforklarede udmattelsestilstande, og hvordan belastninger over tid påvirker kroppen psykosomatisk. Barndom, og forældrerollen. Sexologi.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP står jeg for rådgivende og/eller ændringsorientere samtaler med klienterne der opsøger os, online og fysisk i Aarhus.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495