T-PEMF - elektromagnetisk behandling af depression

30 % af mennesker med depression oplever, at den antidepressive medicin eller psykoterapi ikke virker tilstrækkeligt. T-PEMF er en skånsom, elektromagnetisk hjemmebehandling, som virker effektivt overfor en depression, hvor andre typer behandling ikke har virket. T-PEMF står for transkraniel pulsativ elektromagnetisk feltterapi. Det udtales PEMF, da T'et er stumt.

Vi tilbyder behandling med T-PEMF hos erfarne psykiatere i Aleris PP Åbyhøj i Aarhus. Behandlingen tilbydes til patienter over 18 år, som har været forsøgt behandlet med minimum to antidepressive midler. Behandlingen er godkendt af Sundhedsstyrelsen i 2015.

T-PEMF behandlingen begynder med en udredning ved speciallæge i psykiatri. Når det er fastslået, at du har en depression, og at T-PEMF er det rette tilbud for dig, kan behandlingen starte. 

Sådan foregår behandling med T-PEMF

​Behandling med T-PEMF foregår i dit eget hjem, hvor du sidder med en hjelm på, der generer elektromagnetiske pulser, som påvirker din hjernes elektriske og kemiske aktivitet. Hjelmen har syv magnetspoler, som du sætter på hovedet og derefter kobler til en impulsgenerator. 

Behandlingen gives 30 minutter om dagen i 8 uger. Vi udleverer en kuffert til dig, der indeholder T-PEMF udstyret og en oplader. Udstyret er nemt at bruge, og du instrueres grundigt i at bruge hjelmen, inden du får den med hjem. Under behandlingen kan du slappe af, læse, spise, se TV eller lignende. 

Du vil have samtaler ved opstart af behandlingen,

halvvejs i forløbet og en afsluttende samtale. Er du i behandling med antidepressiv medicin, fortsætter du med dette under behandlingen.  

Se vores priser på T-PEMF-behandling

Hvordan virker T-PEMF?

En depressionsramt hjerne fungerer ikke normalt, og virkningen af antidepressiv medicin kan være ringe, fordi cellerne – populært sagt – kommunikerer dårligt med hinanden.

T-PEMF-behandlingen danner svage elektriske impulser i hjernen, som foranlediger, at hjernen aktiverer nerveceller og celler i kapillærerne (de små blodkar) til at udskille vigtige signalstoffer relateret til vækst og aktivitet og øger dermed hjernens robusthed. 

Resultater af T-PEMF-behandling

I de behandlinger, der er foretaget indtil nu, er mere end 60 procent af patienterne blevet symptomfri eller har oplevet markant bedring. Over halvdelen af patienterne, der blev symptomfri, var efter 2 år stadig symptomfri, og de patienter, der oplevede tilbagefald efter behandlingen, opnåede atter effekt ved ny behandling. Samtidig er bivirkningerne meget milde og forbigående, som f.eks. let kvalme eller hovedpine i begyndelsen af behandlingsforløbet.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

Aleris Online

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495