Til dig, der starter i et virksomhedsrettet forløb via Jobcenter København


Hvad er et virksomhedsrettet psykologforløb hos Aleris PP?

Et virksomhedsrettet psykologforløb er et tilbud til dig, som er tilknyttet jobcenter København, og som oplever, at psykiske udfordringer står i vejen for at komme i arbejde eller uddannelse. 

Forløbet varer 10 uger, hvor du har én samtale om ugen med en psykolog fra Aleris PP. Undervejs i forløbet vil du også møde en speciallæge i psykiatri fra Aleris PP. Du vil typisk have 8-9 samtaler med psykologen og 1-2 samtaler med speciallægen i psykiatri. Psykologen fortæller dig mere om dit forløb, når I mødes første gang.  

Formålet med forløbet er at hjælpe dig med støtte og afklaring i retning af beskæftigelse og uddannelse. Under forløbet taler vi om, hvilke udfordringer du oplever, og du vil få vores bud på, hvad der kan hjælpe dig til at få det bedre. Samtidig arbejder du med konkrete strategier, som kan hjælpe dig videre arbejdsmæssigt. Forløbet er ikke et behandlingsforløb.

Du får tilknyttet én fast psykolog gennem hele forløbet. Du kan læse om vores psykologer og speciallæger i psykiatri og finde den psykolog, du skal mødes med her:  Mød vores psykologer og speciallæger i psykiatri

Sådan foregår det

Inden opstart modtager du et brev i e-Boks, hvor der står, hvornår du skal møde til samtalerne. Vi informerer også din jobrådgiver/sagsbehandler om forløbets startdato, så han/hun kan deltage i den første samtale.

Samtalerne finder sted i Jobcenter København på Sydbanestien 6, 2450 København SV

Samtalerne ligger så vidt muligt på det samme tidspunkt hver uge. Din jobrådgiver/sagsbehandler er med i starten af den første og i hele den sidste samtale.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til en samtale, skal du give K-kassen og din jobrådgiver/sagsbehandler besked.

Her er nogle af de psykologer fra Aleris PP, som du kan møde i Jobcenter København.

Skal vi også hjælpe jer?

Skriv til os for at høre mere om, hvordan I kan styrke indsatsen for psykisk sårbare borgere.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har haft 4 borgere i forløb. Jeg har haft en god dialog med psykologerne omkring borgerne. Det har gjort, at der kunne sættes ting i værk, før forløbende sluttede. Jeg har kunnet bruge rapporten og anbefalingerne i det videre arbejde med alle 4 borgere.
​Hvis de ikke havde været i forløb, ville deres sag stå i stampe eller ikke have fået den rigtige retning.”

Socialrådgiver, Københavns Kommune

”Jeg har kun positiv feedback omkring samarbejdet med Aleris PP. Det har gjort en kæmpe forskel for de borgere, der har været i forløb. Det er enormt positivt, at psykologerne handler hurtigt i forhold til psykiatrisk afklaring, og at de henvender sig personligt til egen læge for at få behandlingsforløb igangsat hurtigst muligt.

​Desuden har jeg oplevet en ændring i borgerens egen tro på egne evner på arbejdsmarkedet, og en ændret indstilling til nødvendigheden af og potentialerne ved arbejdsafklaring.”

Anita

”Jeg har haft rigtig stor gavn af timerne hos min psykolog i Aleris PP. Hun har ramt mit behov for medfølelse, gode teknikker og spark i bagdelen 😊”

Anita Engdahl, uddannelseskonsulent, Roskilde Stift

”1000 tak for dagen! Kursusdeltagerne har tilkendegivet, at de lærte meget nyt både om håndtering af overbelastning, og om hvordan man som leder håndterer den slags. Flere af kursusdeltagerne har virkelig fået lyst til og mod på at arbejde videre med området.”

Kursusdeltager, KAP-H

”Engageret underviser, der er god til at mobilisere forsamlingen i dialog. Rigtig fagligt stærkt og konkret. Super ping-pong og gode, konstruktive dialoger.”​

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”​

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495