Trives du?

Fokus på din mentale sundhed som medarbejder

​De fleste mennesker oplever i perioder at have travlt eller føle sig pressede. Det kan være noget i privatlivet, som driller, eller der kan være udfordringer på arbejdet, som gør, at man har sværere ved at koncentrere sig, mister overblikket eller føler sig mere træt, usikker og bekymret, end man plejer. 

Vi tilbyder individuelle, stressforebyggende forløb, som tager udgangspunkt i dig og det, du oplever – uanset om du er medarbejder eller leder. Du får overblik over de udfordringer, der presser dig, og lærer en række sunde strategier, som du kan navigere efter, når du står overfor noget svært. Målet er, at du kommer styrket igennem udfordrende perioder.

Book et stressforebyggende forløb

​Stressforebyggende forløb for medarbejdere

Stressforebyggelse handler ikke om at fjerne udfordringerne, men om at lære at håndtere det, der føles svært, på mere hensigtsmæssige måder. Vi kan og skal ikke undgå travle perioder, og vi skal ikke være bange for stress-symptomer. Stress-symptomer er noget, vi som medarbejdere og ledere skal lære at forebygge og navigere i. Og vi skal vide, hvordan vi undgår at de bider sig fast og medfører mistrivsel og nedsat performance.


I et stressforebyggende forløb hos en af vores psykologer får du:

  • Indblik i dit reaktionsmønster, når du oplever at være presset
  • Viden om forskellen på stress og travlhed
  • Rådgivning om trivsel og balance i et krævende arbejdsliv med uforudsigelige opgaver
  • Afklaring om, hvad du oplever, når du føler dig presset
  • Personlige strategier til at håndtere udfordringer
  • Træning af dine strategier

Samtalerne vil typisk foregå i en af Aleris PP's afdelinger rundt omkring i landet eller online, efter aftale.

​Trepartssamtaler

Oplever du stress-symptomer, eller er du sygemeldt, anbefaler vi en trepartssamtale, hvor du og din leder mødes med en psykolog og taler om, hvordan I bedst håndterer situationen. Hvordan kan din leder bedst hjælpe dig dér, hvor du er lige nu? Og hvordan sikrer I jer, at du ikke bliver ramt af stress-symptomer igen?

Læs mere om trepartssamtaler

Eksempler på efterspurgte kurser for medarbejdere om mental sundhed

citat-start-groen-final Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre. citat-slut-groen-final

- Sonja, Trustpilot

Står mental sundhed også højt på dagsordenen hos jer?

Få succes i det vigtige arbejde med at øge trivslen på arbejdspladsen.​

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Anita Engdahl, uddannelseskonsulent, Roskilde Stift

”1000 tak for dagen! Kursusdeltagerne har tilkendegivet, at de lærte meget nyt både om håndtering af overbelastning, og om hvordan man som leder håndterer den slags. Flere af kursusdeltagerne har virkelig fået lyst til og mod på at arbejde videre med området.”

Kursusdeltager, KAP-H

”Engageret underviser, der er god til at mobilisere forsamlingen i dialog. Rigtig fagligt stærkt og konkret. Super ping-pong og gode, konstruktive dialoger.”​

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”​

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495