Annette Gaard

Autoriseret psykolog, specialist og supervisor, chefpsykolog i Aleris PP

Jeg er uddannet i 1987 og har siden da arbejdet inden for faget i såvel private som offentlige virksomheder. Min faglige rejse har givet mig solide erfaringer som såvel klinisk- som organisationspsykolog. Jeg har haft egen klinik, været personale- og udviklingschef, konsulent og gennem mange år chefpsykolog i forskellige virksomheder.

 
Som psykolog har jeg i store træk arbejdet i to spor, som ofte krydser hinanden:
Det ene spor er det konsultative og terapeutiske spor. Jeg har således i en del år arbejdet som akutkrisepsykolog, samt i klinikken med livskriser,  belastningsreaktioner, stress, angst/OCD, barnløshed og arbejdsrelaterede problemstillinger, samt ledercoaching og udviklingsprojekter.

Det andet spor er mere erhvervspsykologisk, hvor jeg som leder og konsulent har arbejdet med de psykologiske og eksistentielle udfordringer og muligheder, som organisationer giver den enkelte, grupper og/eller organisationer i kompleksiteten og krydsfeltet mellem de menneskelige relationer, kerneopgaven samt virksomhedens ressourcer og mål.

Faglige interesseområder

Nærværende ledelse, kunderelationer, forretningsudvikling, individets udfordringer og potentialer, krise, konflikter, arbejdsrelateret udfordringer, belastningsreaktioner og stress. 

Arbejds- og ansvarsområder

Som chefpsykolog i Aleris PP er jeg ansvarlig for udvikling og drift af vores onlinetilbud. samt for at skabe et stærkt fagligt miljø, som er udviklingsorienteret og nyskabende, og hvor trivsel for medarbejderne er i fokus. Derudover er det særligt kundernes møde med mine medarbejdere, som er i fokus – det skal opleves fagligt stærkt, professionelt, nærværende og hjælpsomt.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495