Bjørk Emily Macfadyan Soele

Autoriseret psykolog, cand.psych.

Jeg er autoriseret psykolog uddannet via Aarhus Universitet. Jeg blev desuden certificeret som metakognitiv terapeut ved MCT-Institute og ophavsmand til metoden Adrian Wells, i november 2022.Efter endt uddannelse på Aarhus Universitet arbejdede jeg med behandling af komplekse depressive patienter i psykiatrien, Risskov/Skejby. Via mit arbejde har jeg bl.a. kendskab til kognitiv adfærdsterapi, medicinsk behandling samt et bredt diagnostisk kendskab. Ligeledes har jeg erfaring med udarbejdelse af statusattester til jobcenter, kontakt til egen læge o.l., og jeg kender betydningen af en helhedsorienteret indsats samt samarbejdet mellem forskellige faggrupper.

Jeg arbejder på at forenkle den terapeutiske indsats, og fagligt er jeg optaget af at hjælpe mennesker med at bevidstgøre de mønstre, der bidrager til deres mistrivsel, samt hjælpe dem med at bryde disse mønstre ved simple og konkrete indsatser. Jeg arbejder ofte ud fra den metakognitive metode, men inddrager elementer fra ACT, hvis det giver mening.

Jeg er også optaget af ‘de tre principper’, der ligesom den metakognitive tilgang, handler om, at vende tilbage til sindets naturlige og selvhelende udgangspunkt.

Faglige interesseområder

Stress og angstlidelser, søvnbesvær, depression, spiseforstyrrelser, selvværdsproblematikker og mistrivsel i bred forstand.

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP står jeg for individuel terapi med voksne og unge, både fysisk og online, samt gruppeterapi.

Online konsultation.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495