Cathrine Mariager

Autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi med voksne, cand.psych.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet primo 2011 og efterfølgende autoriseret i 2014. Jeg har færdiggjort min specialistuddannelse i psykoterapi med voksne i 2022.

Jeg har arbejdet i flere år i privat klinisk praksis og har psykoterapeutisk erfaring med en lang række psykologiske og psykiatriske problemstillinger. Dernæst har jeg gennem flere år arbejdet i kommunalt, beskæftigelsesrettet regi med bl.a. reaktivering, stressforebyggelse og -håndtering på individplan og på arbejdspladsen.

Faglige interesseområder

Jeg har erfaring med behandling af en bred vifte af eksistentielle, relationelle, psykologiske og psykiatriske problemstillinger.

Jeg er optaget af at tilvejebringe terapiforløb, der passer til og giver mening for den enkelte. Jeg har fokus på at støtte op om nødvendige og ønskede tiltag og forandringer, der kan bidrage med psykologisk fleksibilitet og øget trivsel i den enkeltes liv.

Metodisk er jeg forankret i ACT (acceptance and commitment therapy), men jeg er også velbevandret inden for CFT (compassionfokuseret terapi) og KAT (kognitiv adfærdsterapi).

Arbejds- og ansvarsområder

Jeg varetager psykoterapeutisk udredning og behandling, rådgivning og mestringsforløb med unge og voksne. Jeg underviser, supervisere og laver kompetenceudvikling inden for såvel det kliniske som det beskæftigelsesrettede område.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495