Ingvill Komber

Autoriseret psykolog, cand.psych.

 Jeg er uddannet psykolog fra hhv. Lunds Universitet og Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet som psykolog i Sverige og i Danmark og blev autoriseret i 2019.

Jeg har arbejdet med flere forskellige problemstillinger men har især haft virke inden for det kliniske og det beskæftigelsesrettede område. Min terapeutiske tilgang er influeret af primært emotionsfokuseret terapi, ACT og ISTDP. Jeg har god erfaring med behandling af angst, belastningstilstande og trauma.

Jeg er derudover uddannet Mindfulness-instruktør og har arbejdet med mindfulnessforløb, både for grupper og individuelt. Jeg har tillige erfaring med undervisning, herunder især stresshåndteringsforløb.

For mig som psykolog er det vigtigt, at man som klient får den rette hjælp og bliver mødt dér, hvor man er. Her er det især vigtigt, at man føler sig tryg og respekteret. Som klient har man ejerskab over sin historie og sidder således med facit i forhold til, hvad der virker og hvornår.

Når man føler sig mødt i det, kan man blive klar til at indgå i samarbejdet med terapeuten og således åbne op for de oplevelser man har behov for at få bearbejdet.

Faglige interesseområder

​Jeg er meget optaget af håndtering og bearbejdning af livets kriser og de oplevelser der kan danne grobund for traumareaktioner.

Arbejds- og ansvarsområder

​Hos Aleris PP står jeg for psykologsamtaler, både fysisk og online med fokus på rådgivning og terapi, både for privatkunder og for klienter gennem sundhedsforsikringsaftaler.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495