Jonathan Smed

​Psykolog, cand.psych.

Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet i 2019.

Under min uddannelse specialiserede jeg mig i motivationsarbejde og psykologiske behov bag gaming og internettet. Jeg har desuden haft en stor interesse i overføringsbaseret psykoterapi og den dynamiske skole af psykologien.

Min primære erfaring er fra arbejde med unge i praksis - særligt med depression, stress, angst, ADHD og forskellige grader af personlighedsforstyrrelser. Jeg har desuden arbejdet med forældreundersøgelser og psykologisk testning.

Hertil har jeg bred erfaring med at arbejde med afhængige gamere og patologisk gaming, hvor jeg har rådgivet i, hvordan man skaber en balanceret tilgang til gaming.

Jeg er meget optaget af relationelt arbejde i terapien, og hvordan tidligere relationer former vores verdensbillede og nuværende forhold. Jeg tror på en forståelig og direkte tilgang til at arbejde med problemstillinger, og jeg har ofte haft glæde af at hjælpe klienter med at skabe positiv forandring og arbejde mod deres målsætninger.

Faglige interesseområder

Jeg har stor faglig interesse i relationer, og hvordan de har indflydelse på vores tilknytning og verdenssyn. Hertil har jeg stort fagligt kendskab til psykologien bag gaming og gamingvaner. Jeg arbejder ofte med gamere i alle aldre, som oplever, at det har overtaget deres liv og hjælper dem til at forstå gaming som redskab - og hvornår det er hjælpsomt eller problematisk. 

Arbejds- og ansvarsområder

Hos Aleris PP arbejder jeg som psykolog og varetager forløb både online og i fremmøde i vores Aarhus afdeling. Derudover er jeg aktiv i diverse udviklingsprojekter, såsom skoleglæde projektet, som har til formål at arbejde med unge menneskers trivsel - og udvikling af samtalegrupper til mænd.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495