Marcin Sebastian Gorczowski

Overlæge, speciallæge i psykiatri

Jeg er uddannet læge fra Universitetshospitalet i Lodz, Polen i 1998 og speciallæge i psykiatri i 2006. I 2007 fik jeg dansk autorisation som læge og speciallæge i psykiatri.

Derudover har jeg taget efteruddannelse i EMDR, kognitiv terapi, terapeutisk behandling af kroniske smerter og Compassion Focused Therapy (CFT).

Jeg har været ansat i psykiatrien siden 2000 heraf otte år som overlæge i Region Sjælland og Region Hovedstaden både i hospitalsregi og ambulatorie. Jeg har blandt andet seks års erfaring i ambulatoriet for psykosomatiske lidelser og klinik for selvmordsforebyggelse - både som psykiatrisk overlæge og terapeut.

​​Faglige interesseområder

Jeg er optaget af udredning og diagnostik af psykiatriske problemstillinger som eksempelvis affektive tilstande, belastningsreaktioner, kriser, og traumer af forskellig art. Jeg fokuserer også på psykoterapeutisk- og medicinsk behandling. Derudover har jeg en stor interesse for reflekterende processer og åben dialog.

Jeg har et holistisk syn på mennesket, og jeg forstår psykisk sygdom både som et individuelt fænomen, men også som noget, der opstår i relation til familien og netværket. I min terapeutiske tilgang sætter jeg særligt fokus på det dybereliggende samspil mellem krop og psyke.

Jeg har fået publiceret otte videnskabelige artikler og to kapitler i en lægefaglig bog.

Arbejds- og ansvarsområder

Jeg arbejder især med individuel udredning, diagnostisk afklaring og psykoterapeutisk- og medikamentel hjælp til mennesker med psykiske problemer.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du booke tid, eller har du spørgsmål til behandling?

Ring til os på 3637 2800

mandag-fredag 9-15

Er du allerede patient?

Ring eller skriv til os via Selvbetjeningen

Afbud skal meldes på telefon senest dagen før inden kl. 15.

​Find din afdeling

Ofte stillede spørgsmål

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Othilde, Trustpilot

Hvis man på ét eller andet tidspunkt i livet får brug for enten psykolog- eller psykiatrisk støtte, men føler at man ”løber panden mod en mur”, når man forsøger at få en henvisning – eller får at vide, at man kan få en tid om 3-4 måneder, så er Aleris PP et sted, der er startet, med henblik på at nå de mennesker, som ”går til” på ventelisterne.


​Aleris PP har korte ventelister, og MEGET kompetente medarbejdere, som for mit vedkommende har reddet mit liv."​

Far til dreng på 10 år

”Vi er simpelthen så glade for, at det går så godt for vores søn nu. Forløbet hos Aleris PP har været en rigtig god oplevelse og en stor hjælp.”

Fra Aleris PPs seneste tilfredshedsundersøgelse

”Det er rigtig praktisk, at I har så stort et hus, så man kan vælge mellem flere behandlere og kun behøver at gå ét sted hen.

 
​Desuden er det nemt at komme til, og stedet er pænt, rent og professionelt. Det betyder alt sammen noget for totaloplevelsen.”

Trine, mor til gymnasieelev

”Min søn har været i behandling i Aleris PP for angst. I dag er han fuldstændig angstfri og nyder livet i 2.g. 


Vi er evigt taknemmelige over, at vi fik anbefalet en børnepsykiater fra Aleris PP, da han uden tvivl har haft en afgørende betydning for, at min søn har kunnet arbejde sig selv ud af sygdommen og har fået værktøjer at arbejde med, så han i dag lever et helt almindeligt ungdomsliv.”

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495