Trives du?

Fokus på din mentale sundhed som medarbejder

​De fleste mennesker oplever i perioder at have travlt eller føle sig pressede. Det kan være noget i privatlivet, som driller, eller der kan være udfordringer på arbejdet, som gør, at man har sværere ved at koncentrere sig, mister overblikket eller føler sig mere træt, usikker og bekymret, end man plejer. 

Vi tilbyder individuelle, stressforebyggende forløb, som tager udgangspunkt i dig og det, du oplever – uanset om du er medarbejder eller leder. Du får overblik over de udfordringer, der presser dig, og lærer en række sunde strategier, som du kan navigere efter, når du står overfor noget svært. Målet er, at du kommer styrket igennem udfordrende perioder.

Book et stressforebyggende forløb

​Stressforebyggende forløb for medarbejdere

Stressforebyggelse handler ikke om at fjerne udfordringerne, men om at lære at håndtere det, der føles svært, på mere hensigtsmæssige måder. Vi kan og skal ikke undgå travle perioder, og vi skal ikke være bange for stress-symptomer. Stress-symptomer er noget, vi som medarbejdere og ledere skal lære at forebygge og navigere i. Og vi skal vide, hvordan vi undgår at de bider sig fast og medfører mistrivsel og nedsat performance.


I et stressforebyggende forløb hos en af vores psykologer får du:

  • Indblik i dit reaktionsmønster, når du oplever at være presset
  • Viden om forskellen på stress og travlhed
  • Rådgivning om trivsel og balance i et krævende arbejdsliv med uforudsigelige opgaver
  • Afklaring om, hvad du oplever, når du føler dig presset
  • Personlige strategier til at håndtere udfordringer
  • Træning af dine strategier

Samtalerne vil typisk foregå i en af Aleris PP's afdelinger rundt omkring i landet eller online, efter aftale.

​Trepartssamtaler

Oplever du stress-symptomer, eller er du sygemeldt, anbefaler vi en trepartssamtale, hvor du og din leder mødes med en psykolog og taler om, hvordan I bedst håndterer situationen. Hvordan kan din leder bedst hjælpe dig dér, hvor du er lige nu? Og hvordan sikrer I jer, at du ikke bliver ramt af stress-symptomer igen?

Læs mere om trepartssamtaler

Eksempler på efterspurgte kurser for medarbejdere om mental sundhed

citat-start-groen-final Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre. citat-slut-groen-final

- Sonja, Trustpilot

Står mental sundhed også højt på dagsordenen hos jer?

Få succes i det vigtige arbejde med at øge trivslen på arbejdspladsen.​

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495