Oplæg og kompetenceudvikling

Ny viden og faglig erfaring kan gøre en stor forskel i ens daglige arbejde. Uanset, hvor du er i organisationen, er din faglige udvikling vigtig. Vi tilbyder både oplæg, korte kurser og længere uddannelsesforløb, hvor I får mulighed for at arbejde i dybden med de udvalgte temaer. Indholdet tager udgangspunkt i jeres arbejdsliv og de udfordringer og spørgsmål, I som medarbejdere sidder med i det beskæftigelsesrettede arbejde. 

Skriv til os og hør mere

Eksempler på efterspurgte kompetenceudviklingsforløb:​

Bliv bedre rustet fagligt og personligt med kompetenceudvikling

Sagsbehandlere og jobvejledere spiller en vigtig rolle, når beskæftigelsesindsatsen skal lykkes. Det stiller krav til viden og kompetencer hos den enkelte medarbejder i jobcentret. Aleris PP's handlingsorienterede kurser og uddannelser giver jer kompetencerne til at indgå i relationen med borgere med psykiske helbredsudfordringer og til at blive rustet til det daglige arbejde – både fagligt og personligt.​

I får:

  • Viden om og forståelse af psykiske diagnoser og de udfordringer, de kan medføre i en jobindsats
  • Viden om, hvordan I skaber progression og udvikling for den enkelte borger
  • Metoder til at arbejde med motivation og ejerskab hos borgeren
  • Faglig udvikling og konkrete redskaber til en målrettet og ensartet indsats
  • ​Strategier til at stå godt i det daglige arbejde
  • Øget arbejdsglæde og produktivitet
  • En arbejdsplads, hvor dygtige mennesker søger hen

Hvem underviser jer?

Faglighed gør en forskel. Derfor varetages alle vores oplæg og kompetenceudviklingsforløb af vores psykologer og psykiatere. Alle vores undervisere har erfaring med at samarbejde med jobcentre og stor viden om og erfaring med psykiatri og psykisk sårbare borgere.

Sted

Alle vores oplæg og undervisningsforløb kan afholdes hos jer i jobcentret eller i Aleris PP's lokaler i København, Aarhus, Esbjerg eller Vejle. Det er også en mulighed at holde forløbene helt eller delvist digitalt. 

Vi tilbyder også:

citat-start-groen-final Det har været meget brugbart at få mere konkret viden om psykiske sygdomme og om, hvordan vi kan gå bedre til borgere i indsats med psykiske lidelser. Særligt har det været interessant at få redskaber om psykoedukation, som jeg kan bruge i det daglige arbejde. citat-slut-groen-final

- Kursusdeltager

Skal vi også hjælpe jer?

Skriv til os for at høre mere om, hvordan I kan styrke indsatsen for psykisk sårbare borgere.

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495