Sådan styrker I trivslen sammen

Fokus på mental sundhed i teamet​

Når vi arbejder som et team, opnår vi mere sammen end hver for sig. Vores forskellige perspektiver fører til mere kreative løsninger. Vi bliver mere effektive, fordi vi udnytter hinandens styrker, og motivationen stiger, når vi arbejder sammen mod fælles mål. I hvert fald i den ideelle verden. 

Men teamarbejde kan også være udfordrende og en kilde til stress og dårlig trivsel, når der opstår problemer med kommunikation, tillid, konflikter, ledelse, engagement eller uklare roller. Vores erfarne erhvervspsykologer kan hjælpe jer med at sikre trivslen i teamet.

Få hjælp til at styrke trivslen i teamet

​Sæt fokus på trivslen i jeres team

Alle mennesker er forskellige, det er stressreaktioner også. Derfor kan man ikke sige, at hvis alle på jeres arbejdsplads gør de samme fem ting, vil I fastholde trivsel og undgå stress.

Nogle oplever stress-symptomer, når de har travlt, andre oplever symptomerne, når de føler sig usikre. For at forebygge stress i et team eller en afdeling er det vigtigt, at vi ved, hvornår vi skal være bekymrede, og hvordan vi skal gribe ind. Stress-symptomer kan være svære at opdage i tide – både for den, som oplever symptomerne, og for omgivelserne. Ofte venter man på, at det går over igen og får ikke grebet ind, før det er for sent.

Vores oplæg og kurser giver jer viden og værktøjer til at arbejde med jeres fælles trivsel i teamet:

  • ​Hvad er trivsel, og hvad er stress?
  • ​Hvordan kommer trivsel og stress til udtryk?
  • ​Hvornår bliver stress et problem?
  • ​Hvad skal vi være opmærksomme på?
  • ​Hvordan opdager du symptomerne?
  • ​Hvordan kan du gribe ind?​​

Eksempler på efterspurgte kurser for teams

​Tag hånd om nyuddannede teammedlemmers trivsel

De unge, der i disse år strømmer ud på arbejdsmarkedet i deres første job, er en vigtig ressource for arbejdspladserne. Men overgangen fra studie til job er svær.

Psykologisk onboarding klæder jer på til at arbejde strategisk med at sikre, at de nyuddannede medarbejdere får en god start på arbejdslivet - til gavn for både den unge og jer som virksomhed.

Læs mere om psykologisk onboarding

Står mental sundhed også højt på dagsordenen hos jer?

Få succes i det vigtige arbejde med at øge trivslen på arbejdspladsen.​

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495