Kurser om mental sundhed

Få viden, som I kan handle på

Mange arbejdspladser vil gerne rustes til at sikre medarbejdernes trivsel på en simpel og effektiv måde. Vores kurser og workshops klæder jer på til at arbejde strategisk og handlingsorienteret med trivsel, performance og stressforebyggelse på alle niveauer i organisationen – fra topledelse til medarbejdere. 

Alle kurser bygger på en kombination af den nyeste viden og solid erfaring og skræddersys efter jeres behov og ønsker.

Eksempler på vores mest efterspurgte kurser

Kurser for ledere

Kurser for teams

Kurser for medarbejdere

​​​Sådan foregår undervisningen

Omdrejningspunktet for størstedelen af vores kurser er relationen mellem leder og medarbejder. Stressforebyggelse og det gode arbejdsliv handler om mennesker og dialog. Derfor er undervisningen baseret på:​

  • korte oplæg
  • dialog i grupper og plenum
  • træning af konkrete cases
  • løbende, direkte feedback.

I undervisningen gennemgår vi en række centrale modeller for dialog og samtaleteknik. Modellerne er visuelle værktøjer, som I kan bruge i det daglige arbejde.

Hvem er kurserne for?

​Kurserne henvender sig til forskellige niveauer i organisationen – fra topledelse til medarbejdere.

Kan kurset gennemføres online?

Vi tilbyder også at gennemføre undervisningen online. I det tilfælde vil undervisningen tilpasses til onlineformatet.

Kan vi få kurset på engelsk?

Ja, alle kurser kan gennemføres på dansk eller engelsk.

Hvad sker der efter kurset?

Mange virksomheder og arbejdspladser oplever, at det giver god mening at kombinere et kursus med ledertræning, ledersparring eller individuelle forløb til medarbejdere og ledere

Det kan også være, I ønsker en organisatorisk indsats med 360 graders fokus på trivslen i hele organisationen. I er velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker en samtale om, hvordan I kan få det bedste forløb.

Book et kursus om mental sundhed

Lad os tage en snak om, hvordan vi sammen kan tilrettelægge et kursusforløb, som understøtter jeres trivselsindsatser.​

​Erhvervspsykologer med erfaring og specialviden

Vores solide erfaring med ledelse og organisationskultur kombineret med en stærk sundhedsfaglige baggrund som behandlere giver os et enestående udgangspunkt for at hjælpe jer med at få succes med trivselsarbejdet. 

Siden 2002 har vi samarbejdet med mere end 300 store, mellemstore og små virksomheder om trivselsfremme og forebyggelse af stress. Vi kan også hjælpe jer.

citat-start-groen-final​ I samråd med Aleris PP afholdt vi et heldagskursus med fokus på stress. Udbyttet har givet større bevidsthed i Rådgivningscentret og en legalisering af dialogen omkring stress – både internt mellem medarbejderne, og mellem medarbejdere og ledere. På en skala fra 1-5 blev dagen scoret til 5 af samtlige deltagere. Jeg kan klart anbefale kurset. citat-slut-groen-final

- Martin Hamborg, Rådgivingscenterdirektør
​Velliv Pension & Livsforsikring

​Sæt også fokus på:

Står mental sundhed også højt på dagsordenen hos jer?

Få succes i det vigtige arbejde med at øge trivslen på arbejdspladsen.​

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

- Pernille, Trustpilot

Jeg er SÅ taknemmelig over hele det forløb jeg har været igennem. Dette stykke opklarende arbejde min psykiater har gennemført... det har ændret mit liv 🙏🏻 Jeg ser på alt med nye øjne. Stor anbefaling herfra. Også tak til det øvrige, meget venlige, personale❤️

- Sonja, Trustpilot

Psykologerne, som har behandlet mig via samtaleterapi for stress samt depression, er meget dygtige og professionelle og uanset hvilken problemstilling, man som klient står med, kan de komme med konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig videre.

- Flemming, Trustpilot

[Aleris PP] har hjulpet mig utrolig meget. Hvis jeg ikke havde kommet hos Aleris PP, havde mit liv set helt anderledes ud. Jeg har den største taknemlighed for, at Aleris PP har hjulpet mig.

- Birgitte, Trustpilot

Absolut anbefalelsesværdig. Klinikken (mere konkret, min psykolog) arbejder struktureret efter metoder, jeg oplever, falder direkte i tråd med den måde, jeg tænker på og genkender elementer af, hvad jeg bedst kan beskrive som hjerne-smart. Det har været en utrolig konstruktiv proces.

- Svend, Trustpilot

Vores 16 årige søn var i mistrivsel og havde en form for depression med selvskade og begyndende skolevægring. Vi fik hurtig hjælp her og nu til at få stoppet krisen, så han fik det bedre og ikke mindst oplevede, at der var hjælp at hente. 


Der var igennem denne del af forløbet tæt opfølgning fra psykiater, og den efterfølgende udredning oplevede vi som grundig og med masser af nærvær og fokus på vores søn.

- Henrik, Trustpilot

Dygtige og kompetente mennesker - en rigtig god behandling fra start til slut.

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495