Mental sundhed på arbejdspladsen

Et godt psykisk arbejdsmiljø betaler sig. Det giver overskud til opgaveløsning og samarbejde og øger resiliens i organisationen hos ledere og medarbejdere. Vores erfarne erhvervspsykologer kan støtte jer i det vigtige arbejde med at styrke den mentale sundhed på jeres arbejdsplads.

Brug Aleris PP som:

  • Strategisk samarbejdspartner i trivselsarbejdet
  • Rådgiver og sparringspartner for ledere og HR
  • Facilitator af workshops, oplæg og seminarer for ledere og medarbejder

Hvad ønsker I at sætte fokus på?

Hvorfor skal vi bruge tid på mental sundhed på arbejdspladsen? 

Det simple svar er, at vi performer bedst på jobbet, når vi trives. Vi er mere produktive og engagerede og vores arbejdskultur bliver mere dynamisk. Det er en måde at styrke virksomhedens employer branding, så vi får nemmere ved at tiltrække og fastholde de talenter, som er så afgørende for skabe resultater. Trives vi på jobbet, er vi tilmed også mere modstandsdygtige over for stress. Det er faktisk en win-win-situation for alle parter.

Mange faktorer har betydning for, om vi trives og skaber resultater på arbejdspladsen. De krav, der stilles til os, og de ressourcer, der er til rådighed. Hvordan arbejdet er organiseret, og hvordan samarbejdet med ledere og kolleger er. Hvilket fælles sprog vi har, når vi har travlt og skal præstere. 

Små skridt, stor forskel

Det er ikke nødvendigvis svært øge den mentale sundhed. Men det kræver en vedholdende opmærksomhed og indsats at lykkes med at transformere kommunikationen, adfærden og samspillet på arbejdspladsen. Ofte kan små skridt gøre en stor forskel.

Få succes med mental sundhed på arbejdspladsen

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at arbejde strategisk med at øge trivslen.​

​Erhvervspsykologer med erfaring og specialviden

Vores solide erfaring med ledelse og organisationskultur kombineret med en stærk sundhedsfaglige baggrund som behandlere giver os et enestående udgangspunkt for at hjælpe jer med at få succes med trivselsarbejdet. 

Siden 2002 har vi samarbejdet med mere end 300 store, mellemstore og små virksomheder om trivselsfremme og forebyggelse af stress. Vi kan også hjælpe jer.

Efterprøvet metode til et godt arbejdsliv

Vores stressforebyggende metode giver organisationer, ledere og medarbejdere værktøjerne til en balanceret performancekultur, som er kendetegnet ved:

  • Opmærksomhed og dialog med et fælles sprog om, hvordan vi øger trivslen og forebygger stress.
  • Evne og mod til at afstemme ansvar og forventninger.
  • Bæredygtig handling, der balancerer trivsel og performance.

Læs mere om stressforebyggelse

Sæt også fokus på:

​Psykologisk tryghed på arbejdspladsen

Står psykologisk tryghed også højt på dagsordenen hos jer? Psykologisk tryghed er vigtigt i alle brancher, og selv små skridt gør en stor forskel.

Står I over for at skulle arbejde med trygheden i jeres virksomhed, kan I få hjælp til processen hos vores team af erhvervspsykologer

Læs mere om psykologisk tryghed

​Nyuddannede medarbejderes trivsel

De unge, der i disse år strømmer ud på arbejdsmarkedet i deres første job, er en vigtig ressource for arbejdspladserne. Men overgangen fra studie til job er svær. 

Psykologisk onboarding klæder jer på til at arbejde strategisk med at sikre, at jeres nyuddannede medarbejdere får en god start på arbejdslivet - til gavn for både den unge og jer som virksomhed.

Læs mere om psykologisk onboarding

Står mental sundhed også højt på dagsordenen hos jer?

Få succes i det vigtige arbejde med at øge trivslen på arbejdspladsen.​

​Kort ventetid

Kort ventetid hos vores psykologer og psykiatere. 

Høj faglighed

Høj faglighed og skræddersyede forløb.

Hjælp til alle, uanset alder

Vi hjælper både voksne, unge og børn godt igennem det, der føles svært.

Nemt, uanset hvor du bor

Mød os online eller på klinikker rundt om i landet.

​Sådan har andre fået hjælp

Anita Engdahl, uddannelseskonsulent, Roskilde Stift

”1000 tak for dagen! Kursusdeltagerne har tilkendegivet, at de lærte meget nyt både om håndtering af overbelastning, og om hvordan man som leder håndterer den slags. Flere af kursusdeltagerne har virkelig fået lyst til og mod på at arbejde videre med området.”

Kursusdeltager, KAP-H

”Engageret underviser, der er god til at mobilisere forsamlingen i dialog. Rigtig fagligt stærkt og konkret. Super ping-pong og gode, konstruktive dialoger.”​

Fra Aleris PPs tilfredshedsundersøgelse

”Jeg føler mig tryg og i gode hænder hos min behandler - en meget positiv og beroligende person. Dette gør, at jeg tror på, at jeg vil få det bedre, og dette aspekt af behandlingen er lige så vigtig som alt andet.”​

logo-tagline

Aleris PP er en del af Aleris Danmark. Med mere end 150 psykologer og 25 psykiatere er vi Danmarks førende private tilbud inden for psykologi og psykiatri. Du finder os både online og på klinikker rundt om i landet. Med skræddersyede forløb hjælper vi dig til en hurtig udredning eller behandling, når livet bliver svært.

Aleris PP​  |  CVR: 26850495